Fotbal. Naţionala României dispută un meci important la Reykjavik

6 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

În urma testelor pentru COVID-19 efectuate luni în cadrul lotului echipei naţionale de fot­bal a României a fost depistat un caz pozitiv în “staful auxiliar”, a anunţat marţi Federaţia Română de Fotbal dar,toţi jucătorii convocaţi pentru meciurile cu Islanda, Norvegia şi Austria au rezultate negative la testele efec­tuate. Un membru al staff-ului auxiliar, este asimptomatic, a intrat imediat în izolare şi a ieşit din programul lotului de la momentul primirii rezultatului.
Reprezentanţii federaţiei precizează că în cantonamentul de la Mogoşoaia se respectă măsurile de distanţare: “În cantonamentul de la Mogoşoaia măsurile de distanţare au fost respectate inclusiv la masă, iar fiecare mem­bru al delegaţiei a stat singur în cameră. Membrul staff-ului va fi retestat astăzi, pentru a evita situaţia unui caz fals pozitiv”.
Lotul României se află acum în Islanda, acolo unde naţionala noastră întâlneşte mâi­ne, 8 octombrie, de la ora 21:45, la Reykjavik, selecţionata Islandei, în semifinala play-off-ului pentru EURO 2020. În cazul unui succes în Islanda, reprezentativa României va disputa pe 12 noiembrie, în deplasare, finala play-off-ului EURO, cu Bulgaria sau Ungaria.
De asemenea, România va juca în Grupa 1 din Liga B a Ligii Naţiunilor împotriva Norve­giei, în 11 octombrie, la Oslo (ora 19:00), şi contra Austriei, în 14 octombrie, la Ploieşti (ora 21:45).
Meciul cu Islanda va fi arbitrat de o brigadă din Slovenia condusă de Damir Skomina care va fi ajutat la cele două tuşe de asistenţii Jure Pra­protnik şi Rober Vukan, în timp ce al pa­trulea oficial va fi Rade Obrenovic. La această partidă arbitrii VAR vor fi spaniolul Juan Mar­tinez Munuera şi slovenul Slavko Vincic.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Handbal. Căpitanul echipei naţionale, Cristina Neagu, pozitivă la coronavirus

Liderul echipei naţionale de handbal fe­mi­nin, Cristina Neagu, a fost depistată pozitiv la noul coronavirus, au declarat, surse din cadrul...

Gimnastică. Marian Drăgulescu locul IV în Ungaria

Arena sportivă din localitatea maghiară Szombathely, a găzduit în perioada 2-4 octom­brie 2020, întrecerile din cadrul etapei de Cupă Mondială...

Turneul international de şah din Norvegia

Elita şahului mondial, în frunte cu cam­pionul lumii, norvegianul Magnus Carlsen, s-a reunit pentru prima oară de la debutul pandemiei...

Închide