FOTBAL. Meciuri amicale pentru formaţiile din Deva şi Hunedoara

28 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Finalul de săptămână aduce pentru for­maţiile din judeţul nostru,cele care evo­lu­ează în campionatul Ligii a III-a, meciuri ami­cale de pregătire pentru returul de cam­pionat.
Echipa CSM Deva, sub coordonarea antre­norului principal, Ştefan Nanu, va disputa cel de al doilea meci de pregătire pe terenul sintetic de la Stadionul Cetate, de această dată în compania formaţiei CSO Metalur­gistul Cugir. Partida este programată as­tăzi,de la ora 11.00 şi se va disputa fără spec­tatori.
Reamintim că în primul joc amical devenii au întâlnit în urmă cu o săptămână, pe teren propriu, divizionara secundă CSM Reşiţa, partida fiind câştigată cu 2-1 de către oaspeţi, dar tehnicianul devean s-a declarat mulţumit de modul în care s-au prezentat elevii săi la această întâlnire.Echipa de­veană se va deplasa în perioada 1-8 februa­rie la Băile Herculane pentru un canto­na­ment cen­tralizat de pregătire a returului de campionat.
Formaţia CS Hunedoara are programat, sâmbătă, 30 ianuarie, primul joc amical din perioada de pregătire şi se va deplasa la Timişoara pentru întâlnirea cu Pandurii Tg. Jiu. Este o bună ocazie pentru antrenorul Raul Spătaru să vadă evoluţia unor jucători de la Pandurii, care sunt vizaţi pentru trans­fer la formaţia hunedoreană în perioada următoare, pentru a acoperi câteva din posturile deficitare la echipă.
Jiul Petroşani nu are, deocamdată, noutăţi spectaculoase în ceea ce priveşte lotul de jucă­tori. Au fost anunţate plecările lui Pâr­vulescu (la CSM Vulcan) şi Mareş (la Inter Petrila), dar în mare lotul este acelaşi cu care formaţia din Valea Jiului a încheiat sezonul de toamnă în campionat.
Prima partidă amicală pe care Jiul Pe­troşani o va disputa este programată săptă­mâna viitoare, în 6 februarie, cu Flacăra Horezu.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Răzvan Pîrcălabu, reales în fruntea Federaţiei Române de Lupte

Preşedintele Federaţiei Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu (foto), a fost reales în unanimitate pentru al treilea mandat la conducerea Federaţiei...

RUGBY. Candidat surpriză la conducerea Federaţiei Române de Rugby

Consultantul internaţional şi fostul rug­bist Anton Pisaroglu (foto) îşi va depune candidatura pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de...

Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfăşura sigur

Preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), Thomas Bach (foto), a cerut miercuri "răbdare" în legătură cu viitoarele Jocuri Olimpice de la...

Închide