Sport

FOTBAL Liga III- a. Devenii au cedat, acasă. Viitorul Șimian sună bine

Fără antrenorul Ștefan Nanu pe banca tehnică, el fiind suspendat, formația clubului devean nu a reușit să se impună în jocul disputat acasă și în care a întâlnit o echipă bine așezată în teren și foarte ambițioasă, Viitorul Șimian.

Ocazii ratate
A fost jocul considerat derby-ul eta­pei a cincea din seria 7 a eșalonului trei, în care se întâlneau ocupantele locurilor doi și trei și în care oaspeții au deschis sco­rul la prima și singura lor fază ofen­si­vă din prima repriză, Trancă finalizând un contraatac în minutul 2 ( !!!). De aici a început cursa devenilor după egalare. Până la pauză nu s-a mai înscris, deși ai noștri au avut ceva ocazii prin Popescu și Modan, deposedați de minge, în ca­reul mic advers, în ultimul moment, sau șutul lui Țoiu a trecut puțin peste poartă.
Repriza secundă a început mai bine pentru gazde, care au egalat în minutul 46, grație unui gol înscris de Modan, care a interceptat un balon și a trimis balonul în poarta adversă după o fru­moasă acțiune personală. A fost mo­mentul de debut pentru seria rată­ri­lor,unele chiar incredibile, pe care le-am trecut în contul gazdelor. Am notat do­uă ocazii ale lui Baidoo, prima fiind o reluare cu capul peste poartă din șase me­tri, iar a doua un șut slab din mar­gi­nea careului mare, din poziție singur cu portarul. Pe fondul dominării jucătorilor de la CSM Deva, oaspeții au avut au două acțiuni ofensive, însă portarul de­vean Frumuzache a scos șuturile lui Trip. Modan a ratat din careul mic, cu un șut din cădere și am mai notat o dublă paradă a lui Bunea, portarul de la Șimian, care se opune la șuturile bune ale lui Modan și, respectiv, Bedea. În minutul 86, Munteanu și Gavrilă trec pe lângă gol, iar în minutele de prelungire gazdele nu reușesc să înscrie pentru vic­torie. Partida s-a încheiat 1-1, dar echi­pa din Deva își menține poziția se­cundă, fiind la un punct în spatele lide­ru­lui, Jiul Petroșani, care a pierdut, cu 2-1, la Gilortul Târgu Cărbunești.
În meciul cu Viitorul Șimian pentru CSM Deva au evoluat Frumuzache – Mocanu, Rus (min.46 Giosu), Creciunesc, Doboș – Buzan (70 Munteanu), Bedea, Țoiu (46 Gavrilă), Tamaș (46Toma) – Popescu (46 Baidoo), Modan, pe bancă mai fiind Korbl – Stoica, Bărăitaru, Iana.

Alte rezultate din seria 7, etapa 5:

 • Gilortul Târgu Cărbuneşti – Jiul Petroşani 2-1
  Au marcat :Dragoș Săulescu (10), Alexandru Avrămescu (87)/George Dănăilă (22)
 • CSM Deva – Viitorul Şimian 1-1
  Au marcat: Nicu Modan (46)/Remus Trancă (2)
 • CSC Ghiroda şi Giarmata Vii-Universitatea Craiova 3-1
  Au marcat: Mircea Stupu (11), Rareș Butnărașu (44), David Pop (64) / David Barbu (42)
 • Voinţa Lupac – FCU Craiova FC 2 1-3
 • ACSO Filiaşi – CSO Turceni 5-0.

(N. Gavrea)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura