Fotbal, Liga a IV-a. Scor de maidan la Haţeg!

Nicolae Gavrea

Cea de a doua etapă din cadrul campionatului Ligii a IV-a din judeţul Hunedoara a adus şi un prim rezultat de maidan. Echipa din Haţeg s-a răzbunat pe formaţia din Călan, iar scorul înregistrat în partida de sâmbătă ne scuteşte de vreun comentariu, 13-1 pentru gazde.

E important de aflat ce s-a întâmplat cu Victoria Călan la această partidă, deoarece la debutul de campionat, voci din cadrul formaţiei declarau că echipa va trage la promovarea în eşalonul superior. Cum poveşti despre promovare am tot auzit şi acest campionat este lung, să credem că a fost doar plata unor datorii mai vechi, iar Haţegul a ieşit acum mai bine din această dispută.
Un alt rezultat interesant a fost înregistrat la Vulcan, unde echipa locală s-a impus cu 6-0( !) în faţa colegilor de la Dacia Orăştie, echipă ajunsă acum pe ultimul loc din clasament. Şoimul Băiţa a câştigat acasă, Aurul Brad se impune pe teren propriu şi două echipe câştigă în deplasare: Gloria Proinstal la Universitatea din Petroşani, iar CNS Cetate Deva bate modest la Jiul.
În clasament, Şoimul Băiţa se instalează lider pentru o săptămână având 6 puncte, la fel ca şi Aurul Brad, urmate cu câte 4 puncte de echipele din Haţeg, Vulcan şi Geoagiu.
Rezultatele etapei a doua:
ACS Şoimul Băiţa – CS Inter Petrila 2-0
CSM Mihai Viteazul Vulcan – CSM Dacia Orăştie 6-0
CSA Aurul Brad – ACS Minerul Uricani 2-0
CSO Retezatul Haţeg – AS Victoria Călan 13-1
AS Universitatea Petroşani – AS Gloria Proinstal 0-2
CSM Jiul Petroşani – CNS Cetate Deva 0-1
Etapa următoare:
ACS Şoimul Băiţa – CSM Jiul Petroşani
CS Inter Petrila – CSM Mihai Viteazul Vulcan
CSM Dacia Orăştie – CSA Aurul Brad
ACS Minerul Uricani – CSO Retezatul Haţeg
AS Victoria Călan – AS Universitatea Petroşani
AS Gloria Proinstal – CNS Cetate Deva

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.