Fotbal, Liga a IV-a. Jiul Petroşani e din nou lider

9 martie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Etapa programată la finalul săptămânii trecute a adus un nou lider. Derbiul etapei a fost la Petroşani, unde CSM Jiul a evoluat în compania formaţiei Minerul Uricani, o echipă ambiţioasă şi cu obiectiv de a se califica în play-off-ul campionatului.

Prima parte a acestei întâlniri a fost echilibrată, cu multă presiune pusă pe jucătorii ambelor formaţii. În repriza secundă Jiul s-a dezlănţuit, preluând rapid controlul. Bogdan Matei a înscris pentru Jiul. Acelaşi Bogdan Matei a majorat avantajul Jiului, pentru ca apoi Marius Tuţă să înscrie şi el pentru gazde. Pentru 5-1 a marcat Marian Filip iar scorul final a fost stabilit de către Bogdan Matei, jucătorul din Petroşani fiind deci autorul unui hattrick veritabil.
Jiul Petroşani s-a impus categoric cu scorul de 6-1 şi a revenit în fotoliul de lider al clasamentului.
„Prima repriză a fost a noastră, iar cea de-a doua repriză a Jiului. Ne-au lipsit trei jucători de bază din echipă şi chiar dacă scorul nu o arată, prestaţia noastră nu a fost una de neglijat“, a spus preşedintele Minerului, Vasile Scurtu.
Pe de altă parte, din cauza zăpezii căzute pe stadionul din Lonea, în cantitate foarte mare, partida Inter Petrila – Aurul Brad a fost amânată de comun acord cu reprezentanţii CSA Aurul Brad şi AJF Hunedoara şi se va disputa în data de 25 martie 2020, de la ora 15:00. Iată rezultatele etapei:
CSM Jiul Petroşani – ACS Minerul Uricani 6 – 1 (1-1)
CSM Mihai Viteazul Vulcan – CSM Dacia Orăştie 2010 5 – 0 (1-0)
ACS Şoimul Băiţa – CSO Retezatul Haţeg 2 – 5 (1-2)
LPS Cetate Deva – AS Victoria Călan 2 – 0 (0-0)
C.S. Gloria Geoagiu a stat
CS Inter Petrila – CSA Aurul Brad, reprogramat pe 25 martie.
În clasament conduce formaţia Jiul Petroşani cu 42 de puncte din 17 partide, urmată de Gloria Geoagiu cu 40 de puncte (din 17 partide disputate) şi Aurul Brad cu 35 de puncte din 16 jocuri. Următoarea etapă este programată sâmbătă, 14 martie, de la ora 15.00.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Valea Jiului spune:

    Hai Jiul Petrosani ! Toti iubitori de fotbal din Valea Jiului doresc promovarea Jiului Petrosani !!! Hai Jiul Petrosani !!!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Automobilism: Raliul Primăverii, dar pentru bărbaţi

Pe o vreme potrivnică unor competiţii automobilistice, cu rafale de ploaie măruntă şi pătrunzătoare, 18 tineri piloţi au participat duminică...

JUDO. Ce medalii au cucerit sportivii deveni la Campionatul Naţional

În Sala Polivalentă din Oradea s-au desfăşurat la finalul săptămânii trecute întrecerile Campionatului Naţional Individual la judo pentru tineret sub...

Când va promulga preşedintele Legea de preluare a cetăţilor dacice?

Se ştie de scandalul iscat în Consiliul Judeţean pe tema sumelor alocate pentru finanţarea celor patru cetăţi dacice care urmează...

Închide