Sport

FOTBAL Liga a IV-a. Încearcă, din nou, să promoveze în Liga a III-a

Campioana județului Hunedoara în Liga a IV-a de fotbal, CSO Retezatul Hațeg, se va lupta din nou cu o echipă din Caransebeș pentru un loc în Liga a III-a, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu 34 de ani. În anul 1988, Retezatul trecea de CPL Caransebeș după 2-0 la Hațeg și 0-1 în de­plasare.
De această dată, partener de între­cere pentru promovare este A.C.S Magica Balta Caransebeș, echipă care a câștigat duminică titlul de cam­pi­oa­nă județeană în Caraș Severin, după o victorie cu 4-2 pe teren propriu în ulti­mul joc de campionat, disputat îm­po­triva echipei Banatul Ocna de Fier.
Formația din Hațeg se află la a treia încercare de a promova în Liga a III-a în ultimii 10 ani, după participarea la barajele de promovare pierdute în 2014, împotriva celor de la UTA Arad (0-2) și în 2019 împotriva echipei Progresul Pecica (1-2 și 0-1).
Cele două jocuri de baraj împotriva echipei A.C.S Magica Balta Caransebeș se vor juca sâmbătă, 18 iunie ora 18.00, pe Stadionul din Hațeg, iar pe data de 25 iunie de la ora 17.30, returul, pe stadionul Balta Sărată din Caransebeș.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.