Sport

FOTBAL Liga a IV-a. Ghinion curat! Campioana județului va întâlni la promovare campioana din Timiș

Federația Română de Fotbal a sta­bilit, prin tragerea la sorți, meciurile pentru barajul de promovare în Liga 3, ediția 2023-2024.
Conform acestei acțiuni, câș­ti­gă­toarea Ligii 4 din județul Hunedoara va întâlni câștigătoarea Ligii 4 din județul Timiș. Meciul tur se va juca în data de 17 iunie 2023, câștigătoarea județului Hunedoara va avea calitatea de club gazdă, iar meciul retur se va juca în data de 24 iunie 2023, pe terenul câști­gă­toarei Ligii 4 din județul Timiș.

Patru promovări
Cele 41 de județene și Bucureștiul au fost repartizate în șapte regiuni a câte șase echipe fiecare, regiuni deja cu­nos­cute și folosite și în edițiile trecute. „Chiar dacă ne doream să evităm ju­dețul Timiș, nu cred că șansele noastre de promovare se diminuează atât de mult. Numărul de echipe participante în competiții, bugetul echipelor, aria de selecție sunt factori care o clasează pe reprezentanta județului Timiș ca fa­vorită, dar să nu uităm că în ulti­mii cinci ani, Hunedoara a reușit
4 pro­movări. Repet, toate pe par­cursul a cinci ani. Ne amin­tim cu plăcere jocurile de ba­raj din anul 2021, când Aurul Brad a reușit promovarea împotriva unei echipe de liga 3 din județul Timiș, Becicherecul Mic. Am convingerea că echipa hu­ne­doreană care va reuși câștigarea Ligii 4, va avea o evoluție foarte bună la cele două jocuri de baraj și de ce nu,
să-l câștige, având în ve­dere că nivelul fotbalului hunedorean este în creștere. Ne-am fi dorit să ju­căm îm­potriva unui alt județ, dar am speranța că vom avea o nouă echipă hune­do­reană care va evo­lua la nivelul Ligii 3 din sezonul 2023-2024″, a spus Cristian Petrean (foto), preșe­dintele AJF Hunedoara.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura