Fotbal, Liga a IV-a. CSO Haţeg rămâne lider

22 aprilie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Etapa programată la finalul săptămânii trecute a adus din nou câteva rezultate interesante în lupta pentru locurile de pe podiumul de premiere al campionatului din Liga a IV-a judeţul Hunedoara.

Liderul actual al clasamentului, CSO Haţeg (are acum un total de 41 puncte), a obţinut un rezultat de egalitate în jocul de la Şoimul Băiţa şi se menţine la două puncte în faţa celor de la Gloria Proinstal (39 puncte) în timp ce ocupanta locului al treilea CSA Aurul Brad (36 de puncte) a pierdut la CSM Vulcan.
Disputa de la Vulcan a fost una spectaculoasă, (scor final 2-0), chiar şi în condiţiile în care gazdele au evoluat în inferioritate numerică, după ce Harangozo a fost eliminat de către arbitrul Andrei Fodor. De remarcat faptul că cei din conducerea AJF Hunedoara au dat credit tinerilor arbitri, brigada de la jocul disputat la Vulcan (Andrei Fodor-centru, Cătălin Ioniţă, Cristian Bumb) fiind una foarte apreciată pentru modul în care duc la bun sfârşit toate jocurile la care sunt delegaţi.

Rezultate din etapa a 17-a:
CSM Mihai Viteazul Vulcan – CSA Aurul Brad 2-0
CS Inter Petrila – AS Universitatea Petroşani 13-0
ACS Minerul Uricani – AS Gloria Proinstal 3-3
CSM Jiul Petroşani- AS Victoria Călan 4-0
ACS Şoimul Băiţa – CSO Retezatul Haţeg 2-2
CSM Dacia Orăştie 2010 – LPS Cetate Deva va fi reprogramat
Următoarea etapă, cea cu numărul 18, se va disputa pe data de 4 mai.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. RAD GHEORGHITA spune:

    Da, o sa fiu de acord cu AJF Hunedoara referitor la brigada de arbitri daca face public motivul pentru care jucatorul de la Vulcan a primit al doilea galben.
    Rog pe aceasta cale ca macar ce s-a scris in foaia de arbitraj sa ne arate si noua ca sa vedem ca e un pic de transparenta. Nu fac caz , poate arbitrul a avut dreptate !!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Lupte libere. Denisa Fodor, medaliată în Turcia

La mai puţin de o săptămână de la Campionatele Europene de seniori desfăşurate la Bucureşti, tânăra sportivă Denisa Fodor, legitimată...

Judoka de la LPS Cetate Deva, calificaţi la etapa finală

La Deva s-au desfăşurat pe finalul săptămânii trecute, întrecerile din cadrul etapei euroregionale a Campionatului Naţional de Judo pentru tineri...

Spitalul din Brad: incubator şi masă radiantă, dintr-o donaţie de la Transgaz

Recent, S.N.T.G.N. Transgaz România a donat Spitalului Municipal Brad suma de 50.000 lei pentru achiziţionarea unui incubator şi a unei...

Închide