Sport

FOTBAL Liga a IV-a. Campioana județului, victorie clară în derby-ul etapei

În campionatul județean, la finalul săptămânii trecute s-au desfășurat partidele din etapa cu numărul șase. În derby-ul etapei, campioana județului din ediția trecută, Gloria Geoagiu, a câștigat clar întâlnirea cu CSO Retezatul Hațeg.

Au controlat jocul
Echipa gazdă a jucat foarte bine de această dată și a reușit să obțină o vic­torie de palmares în fața unei formații care nu își găsește ritmul în actualul se­zon. Conducerea clubului a decis să în­scrie echipa din Hațeg în Liga a-IV-a, renunțând din punct de vedere financiar la o evoluție în eșalonul trei al fotbalului românesc. Gazdele de la Geoagiu au con­trolat jocul și au deschis scorul în minutul 16 prin Cîrdei, dar până la pauză tabela nu s-a mai schimbat. În repriza se­cundă, Gloria se desprinde decisiv prin golurile înscrise de același Cîrdei, în minutul 66 și, apoi, prin Marinca în minutul 86, golul de onoare al oaspeților fiind marcat de Trășcan. A fost o partidă arbitrată fără probleme de Raul Bădărău (nou promovat în lotul B al arbitrilor din România), asistat de Raul Popa și Marius Corui, observator fiind Cristian Gâț.
Gloria Geoagiu: Basa- Samuilă, Csegoldi, Puțan, Pojoni, Marina, Cîrdei, Moga, Haprian,R. Creciunesc, Costea, rezerve – Deak, Pleniceanu, Popa, Trandafir, Paul, Bacrău și Hila. Antrenor, Gabriel Cotoară.
CSO Hațeg: Apostol, R.Cristian, Trășcan, Vișan, Vîrlan, Avram, Babău, Scorobete, Branea, Marcu N și Marcu T, rezerve: Pescar, Casian, D. Bogdan, Armeanu, Fl. Dragos și Busuioc. Antrenor, Daniel Dăscălescu.
Scor de handbal la Brad
Într-o altă partidă interesantă, Aurul Brad a învins la un scor neașteptat echipa CSM Deva II, 7-0, după ce la pau­ză scorul a fost egal, 0-0. Au marcat Ciprian Bostan în minutele 52,72,și 90,Chelariu în minutul 82, Peter lehel în minutul 55 și 75 și Adrian Achi în mi­nutul 87.
CSM Aurul Brad: Iancău- Dumitraș, Șoit, Deak, Furdui, Stănilă, Bostan, Leha, Roșca, Chelariu, I.Filipaș, rezerve Mihăescu, Ilea, Demian, Lehel, Cătană, Achim, Ursuț și Schifirmeț. Antrenor-jucător, Mihai Leaha.

Iată rezultatele etapei:

  • C.S. Gloria Geoagiu – CSO Retezatul Haţeg 3 -1
  • CSM Mihai Viteazul Vulcan – CSM Dacia Orăştie 2 -1
  • ACS Minerul Uricani – CS Inter Petrila 1 – 7
  • CSM Aurul Brad – CSM Deva II 7 – 0
  • AS Victoria Călan – ACS Viitorul Minerul Lupeni 0 – 3
  • ACS Şoimul Băiţa – CSC Sântămăria Orlea 1 – 2

În clasament conduce echipa Viitorul Minerul Lupeni care are 18 puncte, ur­mată de CSM Aurul Brad cu 15 puncte și de Gloria Orașului Geoagiu cu 11 puncte.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura