FOTBAL Liga a III-a. Punct… și de la capăt!! CS Hunedoara a ratat promovarea

Dureroroasă ratare pentru echipa CS Hunedoara care a pierdut cel de al doilea meci din finala promovării, pe terenul celor de la Minaur Baia Mare. După 2-1 de acasă am sperat cu toții că va fi mai bine după partida retur.

Speranțe
Echipa pregătită de Florin Maxim a pornit mai bine cu două ocazii rarisime ratate de Arnăutu. În minutul 5 vârful hunedorean trimite cu dreptul, pe jos, spre colțul lung, însă mingea e deviată și trece de puțin pe lângă bară pentru ca două minute mai târziu Hergheligiu îi pasează lui Arnăutu, acesta e singur cu poarta goală, însă trimite în bara din dreapta și mingea revine în teren. Au fost primele speranțe de victorie iar su­por­terii hunedoreni au scandat …Corvinul!… Corvinul!..

Au majorat avantajul
Am fost avertizați încă de la jocul disputat la Hunedoara că Minaur este o echipă puternică și va căuta să obțină maximum de la această a doua întâlnire. În minutul 24, deschid scorul cei de la Baia Mare: Donca, cel mai bun jucător băimărean în ambele partide, a trimis un balon spre Sergiu Ciocan iar acesta a reluat cu capul din 10 metri și înscrie pe lângă portarul Lefter, spre bucuria spec­tatorilor. Vizibil marcați de acest gol, jucătorii echipei hunedorene au făcut greșeli în apărare și în minutul 30 gazdele își majorează avantajul de pe tabelă la 2-0: același Sergiu Ciocan nemarcat, șu­tează cu stângul plasat, pe lângă Lefter, în colțul lung al porții hunedorene.
CS Hunedoara a reușit o revenire de orgoliu și reduce din diferența de pe ta­belă, în minutul 37: Hergheligiu a exe­cutat bine un corner până la Jairo, iar acesta, nemarcat, a reluat cu capul în stânga, pe lângă portarul Băilă.
Hunedorenii nu au conservat acest rezultat și au permis gazdelor să revină către poarta lui Lefter cu dese incursiuni în careu și, în prelungirile primei reprize, formația din Baia Mare înscrie din nou: decarul Donca centrează cu lejeritate în careu, spre colțul lung, mingea este de­viată de apărarea hunedoreană iar Mondragon, trimite cu capul și înscrie pe lângă portarul Lefter prins pe picior greșit.

Penalty
Pauza nu a fost un de bun augur pentru hunedoreni, care în repriza secundă nu au reușit să își impună stilul de joc și să se apropie de poarta Minaur-ului care va reuși să înscrie un nou gol, venit ca ur­mare a unui penalty. Lovitura de pedeap­să a fost transformată de Ciprian Stanciu care a trimis de pe punctul cu var, în stânga portarului Lefter deplasat în par­tea opusă.
Minaur Baia Mare câștigă meritat cu 4-1 și promovează în liga secundă la cea de a treia încercare. Felicitări câștigă­torilor, cinste învinșilor !
Echipa Hunedoarei va relua totul de la capăt. A fost un sezon deosebit și o în­cer­­care, e drept, nereușită dar care poa­te fi un nou început.

One thought on “FOTBAL Liga a III-a. Punct… și de la capăt!! CS Hunedoara a ratat promovarea

  • 10 iunie 2022 la 7:57
    Legătură permanentă

    Cred că cei mai supărați sunt dinamoviștii pentru că au pierdut un „satelit” de la care ar fi avut asigurate punctele așa cum se întâmpla pe vremuri!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.