FOTBAL Liga a III-a. Pregătiri… pregătiri

7 februarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Echipa CS Hunedoara a evoluat sâmbătă în primul meci amical din această perioadă de pre­gătiri pentru sezonul de primăvară. Hu­ne­dorenii pregătiţi de Raul Spătaru şi Daniel Dăs­călescu au jucat pe terenul de la Oarda de Jos, în compania colegei de serie Unirea Alba Iulia. Partida s-a încheiat cu scorul de 4 – 1 în favoarea gazdelor. Unicul gol al hune­do­renilor a fost înscris de Bloj, în minutul 70.
„A fost primul meci de pregătire pentru noi, cu greşelile inerente, după ce amicalul cu Pan­­durii nu s-a mai jucat. Am folosit mulţi ju­niori, am vrut să vedem ce avem la dispoziţie. Au fost două reprize diferite, pe prima am pier­dut-o cu 4-0. După pauză a a fost altceva, am jucat mult mai bine, putem spune că am câştigat a doua repriză cu 1-0. Urmează pen­tru noi continuarea pregătirilor, săptămâna care vine avem programate două amicale. Ju­căm cu Ripensia marţi, de la ora 12, în de­pla­sare şi returul cu Alba Iulia, sâmbătă, acasă”, a spus după meci antrenorul Raul Spă­taru.
Echipa de la CSM Deva s-a aflat în can­to­nament la Băile Herculane, în perioada 1-8 fe­bruarie. Au făcut deplasarea 22 de jucători, care s-au pregătit sub comanda lui Ştefan Nanu şi Dorian Gugu. „Au fost opt zile cu câte două antrenamente pe zi. Dimineaţa am făcut pre­gătire fizică, după masă am trecut în sala de forţă. Am avut parte de condiţii foarte bune, am făcut o recuperare foarte bună, adică exact ceea ce ne-a lipsit în turul cam­pio­natului. Totul fără minge, doar fizic. Abia după ce revenim la Deva, vom relua şi an­tre­na­men­tele cu mingea. Sunt mulţumit de noile achi­ziţii din această iarnă, ne-am întărit pe axul central, acolo unde am avut ceva pro­bleme, cu Vasiu în apărare şi Ianc la mijloc, plus Sulea în atac”, ne-a declarat Ştefan Nanu, antrenorul Devei.
Alături de seniorii din echipă în canto­na­men­tul de la Băile Herculane au fost şi cinci juniori de la echipa secundă a clubului de­vean, aduşi să se pregătească alături de e­chipa mare. Singurul absent de la Herculane a fost Jude, lăsat acasă din cauza kilo­gra­melor în plus cu care s-a prezentat la reu­nirea lotului. „A venit cu 92 de kg, i-am dat două săptămâni să mai dea jos măcar trei – patru kilograme”, a precizat Nanu.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Victorie la masa verde pentru naţionala de rugby a României

Naţionala de rugby a României a câş­tigat la ''masa verde'', cu scorul de 28-0, victorie cu bonus ofensiv, meciul cu...

TENIS DE CÂMP. Australian Open la început de drum

Primul turneul de tenis din aceast sezon, Turneul de Grand Slam de la Australian Open, este programat să se desfăşoare...

Scrisoare deschisă privind programul de internship al Guvernului României

Către Guvernul României, În atenția domnului Florin-Vasile Cîțu, prim-ministru,    Stimate domnule prim-ministru, Motivația acestei scrisori nu este nicidecum una...

Închide