Fotbal Liga a III-a. Partide dificile pentru CSM Deva și CS Hunedoara

15 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Campionatul Ligii a III-a de fotbal continuă cu etapa a șasea, după ce săptămâna trecută echipele CSM Deva și CS Hunedoara au stat din motive legate de pademia de coronavirus. Singura formație care a evoluat a fost CSM Jiul Petroșani care a jucat la Minerul Costești, de unde s-a întors cu un egal, 2-2 și cu primul punct adus din deplasare în acest campionat.

Drept urmare, Federația Română de Fotbal a reprogramat  jocul restant al devenilor din etapa trecută, când elevii lui Ștefan Nanu ar fi trebuit să întâlneacă  formația Măgura Cisnădie, pentru data de 27 octombrie de la ora 15.00.

În clasament CSM Cetate Deva ocupă acum locul 9 cu 3 puncte din 4 jocuri disputate,  iar CSM Jiul Petroșani se află pe locul șase, cu 5 puncte din cinci partide.

Astăzi CSM Deva va evolua în deplasare la Gaz Metan Mediaș 2, formație  care este în clasament pe locul secund, cu 10 puncte din patru partide disputate, iar CSM Jiul Petroșani va evolua pe teren propriu în compania celor de la Viitorul Dăești, dar partida este incertă , tot din cauza pandemiei care  carantinează o serie de localități din județul Vâlcea și este posibil ca cei de la Dăești să nu ajungă la aceasta partidă.

CS Hunedoara (locul șase cu 6 puncte din 4 partide disputate), formație care evoluează în seria a IX-a, nu a făcut deplasarea din etapa trecută la Sticla Arieșul Turda, având jucători care s-au infectat cu coronavirus, iar partida a fost reprogramată pe data de 27 octombrie de la ora 15.00. Astăzi, de la ora 15.00,  hunedorenii  au o altă partidă grea,în deplasare la ocupanta locului secund în clasamentul seriei, Unirea Dej.

 Programul etapei a VI-a

   Seria a VII-a, vineri de la ora 15.00

Hermannstadt 2 – Viitorul Şelimbăr

Măgura Cisnădie – Minerul Costeşti

Gaz Metan 2 – CSM Deva

       Sâmbătă, de la ora 15.00

Flacăra Horezu- Gilortul Tg. Cărbuneşti

Jiul Petroşani – Viitorul Dăeşti

 

       Seria a IX-a, vineri de la ora 15.00

Unirea Dej – CS Hunedoara

AFC Unirea 1924 – Avântul Reghin

Unirea Ungheni -CS Ocna Mureş

        Sâmbătă, de la ora 15.00

CSO Cugir – Sticla Arieşul

Sănătatea Cluj – Industria Galda

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Actriţa Debbie Rochon, este Conte Dracula

La cea de-a VIII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Fantastic şi Horror ''Dracula'', care se desfăşoară de joi până...

Lucrările la alimentarea cu apă a Staţiunii Straja sunt în grafic

Maximilian Gânju Investiţia derulată de Apa Serv Valea Jiului şi Consiliul Judeţean Hunedoara în Straja va asigura alimentarea cu apă...

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

O afacere oneroasă este derulată de şeful unei companii de stat afla­tă în pragul falimen­tului. Gurile rele spun că omul...

Închide