Fotbal, Liga a III-a: Meciuri grele pentru echipele hunedorene

14 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Astăzi începe etapa cu numărul 18 din Liga a III-a de fotbal, ambele echipe din judeţul nostru având programate meciuri dificile.

Mai întâi, echipa CNS Cetate Deva (aflată pe locul 14 în clasament, cu doar 18 puncte acumulate şi un golaveraj negativ 18-25) joacă astăzi de la ora 15.00 pe teren propriu în compania liderului din serie, Şoimii Lipova. Partida se anunţă extrem de dificilă pentru deveni, deoarece liderul are nevoie de puncte ca să se îndepărteze liniştitor de echipele urmăritoare, Gloria Lunca Teuz Cermei şi CSM Şcolar Reşiţa, care mai au practic şanse de locul întâi.
Echipa deveană nu se regăseşte în acest campionat şi transferurile făcute în iarnă nu au dat încă randamentul solicitat de conducerea tehnică.
CS Hunedoara stă mai bine, ocupând acum locul 9, cu un total de 23 de puncte şi un golaveraj pozitiv 29-28. Sâmbătă, hunedorenii joacă în deplasare la Metalurgistul Cugir (echipă aflată pe locul patru cu 32 de puncte) formaţie cu care a disputat şi meciuri amicale în perioada de pregătire din iarnă. Un rezultat bun, fie el şi de egalitate, ar mai reduce din presiunea pe care formaţia de pe Cerna o manifestă la acest debut de retur.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Autoturisme sparte cu toporul de un vulcănean băut

Un individ de 25 de ani a tăbărât cu toporul pe două autoturisme parcate şi a putut fi oprit doar...

Marfar deraiat la Zam

Circulaţia feroviară între Simeria şi Arad a fost îngreunată din cauza unui accident feroviar produs pe Magistrala 200, la ieşirea...

Un fals electrician a lăsat o bătrână fără 3.100 de lei

Sub pretextul că este de la Enel şi a venit să verifice instalaţia electrică a locuinţei unei femei de 80...

Închide