Fotbal Liga a III-a. LPS Cetate, joc bun în deplasare

9 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

          Se pare că noua echipă construită la LPS Cetate Deva de către antrenorul Ştefan Nan, după victoria din deplasare de la Dumbrăviţa (2 -1) şi acel 0 – 4 cu Ghiroda de acasă, şi-a revenit şi în cea de-a treia etapă a reuşit un rezultat neaşteptat, un egal 1-1, la Viitorul Dăeşti, echipă care avea maximum de puncte înaintea întâlnirii de sâmbătă.
În partida disputată sâmbătă, gazdele au deschis scorul în minutul 10, după un penalti acordat de arbitru pentru vâlceni, ca urmare a aunui fault şi Robert Pârvu a înscris pentru 1-0. Golul egalizator a venit tot în urma unui penalti, cu zece minute înainte de pauză. A fost o fază cu o pasă în adâncime a lui Chivu, Iana a ciupit balonul pe lângă portarul Marinoiu care l-a faultat şi a scos lovitura de la 11 metri. Cârstea a transformat lovitura de pedeapsă şi a adus egalarea, 1 – 1, scor cu care s-a încheiat prima repriză, dar şi meciul.
Antrenorul principal al devenilor, Ştefan Nanu, a declarat după joc: „Am pierdut două puncte la acest meci, din punctul meu de vedere, nu am câştigat unul. Am dominat meciul, mai ales în repriza a doua, când am avut trei ocazii mari de gol. Puteam să şi pierdem, la o fază când Costea a scăpat singur în gura porţii, dar Manea a apărat. Noi am ratat prin Dina, la o fază când mingea trimisă de el a fost scoasă de pe linia porţii, Cocan şi Bogdanovici. Îi felicit pe aceşti copii, au arătat atitudine şi au reparat ce s-a stricat cu Ghiroda în etapa trecută. Azi au stat bine în teren, au alergat, au dovedit că au calitate. Trebuie timp, trebuie să existe răbdare cu ei, sunt copii tineri, care au venit aici pentru că au avut încredere în mine şi în acest proiect de la Deva… În jocul următor vreau să arătăm mai multă prospeţime”, a mai spus antrenorul principal al LPS Cetate Deva.
LPS Cetate Deva: Manea – Kelemen, Radak, Dina, Doboş – Ţoiu, Bogdanovici, Cârstea (min. 65 Cocan, min. 90+4 Preda) – Iana (min. 84 Curescu), Lupu, Chivu (min. 73 Bârzan). Antrenor- Ştefan Nanu. (Nicolae Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal, Liga a IV-a. Gloria Geoagiu urcă pe primul loc

Sâmbătă şi duminică au fost programate partidele din cadrul etapei a patra în cadrul Ligii a IV-a din judeţ.

Gimnastică. Optimism temperat pentru Mondiale

Un număr de 60 de sportivi, 25 la feminin şi 35 la masculin, au participat la întrecerile Campionatului Naţional individual...

Anunţ finanţe, 10.09.2019

Închide