Sport

Fotbal, Liga a III-a. Jocuri amicale pentru echipele din judeţ

Reunite în această săptămână, cele două formaţii din judeţul Hunedoara, care evoluează în seria a IV-a din Liga a III-a de fotbal, caută să-şi programeze pentru perioada următoare jocuri de pregătire în perspectiva returului de campionat.

Astfel. CS Hunedoara a anunţat că a stabilit până în acest moment câteva partide amicale, care se vor desfăşura între 25 ianuarie şi 29 februarie, cu Unirea Alba Iulia, Pandurii Tg. Jiu, Viitorul Şelimbăr şi cu o echipă încă nedesemnată.
Echipa Cetate Deva, despre care am mai spus că va desfăşura toate partidele programate în returul de campionat, pe alte terenuri, fie la Simeria, fie la Certej, deoarece stadionul din Deva a intrat în reparaţii generale, are programate între 7 februarie şi 29 februarie, următoarele jocuri amicale, toate în deplasare: cu Metalurgistul Cugir, Unirea Alba Iulia, Aurul Brad, şi cu U Craiova, pe terenul de la Tg. Jiu. Un meci care se va desfăşura tot în februarie, în funcţie de program, este cel perfectat cu CSM Vulcan şi care se va desfăşura pe terenul de la Petroşani. (N. Gavrea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura