Sport

Fotbal, Liga a III-a Jiul Petroşani se pregăteşte de debut în noul sezon

Echipa de fotbal CSM Jiul Petroşani, revenită după şapte ani în Liga a III-a de fotbal, îşi face calculele pentru noul sezon. Formaţia condusă de Damian Militaru va debuta miercuri în Cupa României, cu un joc pe care îl va disputa pe teren propriu în compania echipei Gilortul Tg. Cărbuneşti.
Până la momentul debutului se mai fac transferuri pentru a se acoperi posturile deficitare. Doi jucători tineri de la echipa din Liga a IV-a, CSM Vulcan, este vorba de Moise Bădărău şi Călin Pîrvulescu, vor evolua la CSM Jiul, după ce au fost transferaţi vineri, cu acordul tehnicianului Dan Voicu, care nu s-a împotrivit plecării lor de la Vulcan.
„Plecarea lui Moise este o pierdere importantă pentru noi. Dar nu mă pot opune evoluţiei jucătorului. Face pasul la Liga a treia. I-am cedat bucuros pe cei doi jucători şi le urez baftă”, a spus Dan Voicu. Bădărău este un mijlocaş de perspectivă, în timp ce Călin este un atacant cu calităţi.
„Le mulţumim celor de la Vulcan că nu s-au opus plecării, aşa cum le mulţumim şi celor de la Petrila, de unde avem majoritatea jucătorilor. Ne străduim să închegăm un lot bun, ca să facem faţă competiţiei. Nu se pune problema promovării în acest sezon, ne luptăm ca să rămânem în acest eşalon”, a spus Damian Militaru.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura