Sport

FOTBAL Liga a III-a. Încă un pas pentru o bază sportivă la Hunedoara

Ministrul Dezvoltării, Cseke Atilla, a aprobat includerea bazei sportive de tip 1 pe lista obiectivelor de investiţii ale Companiei Naționale de Investiții care se realizează prin Subprogramul „Complexuri sportive” din cadrul Programului naţional de construcţii de interes public sau social.

Tribună cu 500 de locuri
Aceasta va fi amenajată lângă viito­rul nou stadion al municipiului Hunedoara ce va fi construit tot cu fonduri ale Companiei Naţionale de Investiţii, urmând să ocupe suprafaţa pe care se află acum vechiul „teren de zgură” al Complexului Sportiv „Michael Klein”.
„Este un pas important pentru în­de­plinirea unui nou obiectiv al oraşului, acela de a avea, pe lângă un stadion nou şi o bază sportivă care să permită desfăşurarea de antrenamente de că­tre toate grupele de sportivi ale clu­bului. Mai sunt de parcurs câţiva paşi procedurali până la faza lucrărilor efective, dar am încredere că, dacă nu vor fi factori perturbatori majori, odată cu noul stadion vom avea şi baza sportivă amenajată lângă acesta”, spu­ne primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu.
„Baza sportivă – tip 1” construită de CNI cuprinde un teren de fotbal de di­mensiuni omologate UEFA ŞI FRF, clă­dire pentru vestiare şi birouri, parcare, tribună cu 500 de locuri, dar şi un teren sintetic multifuncţional (pentru hand­bal, tenis, baschet şi mini-fotbal).

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura