Sport

FOTBAL Liga a III-a. Hunedorenii mai au un hop mare până la Liga a II-a

Cele 10 echipe care s-au calificat în faza finală a barajului de promovare în Liga a II-a sunt: Dante Botoșani, SC Oțelul Galați, CS Tunari, Progresul Spartac, AFC Odorheiu Secuiesc, CSM Slatina, CSM Reșița, CSC Dumbrăvița, CS Hunedoara și Minaur Baia Mare.

Nu au tras tare
Dante Botoșani a fost singura care a avut nevoie de reprize de prelungiri pen­tru a trece de adversara sa, CSM Focșani, iar marea surpriză a acestei faze s­e­mi­fi­nale este CS Tunari, care din postura de a doua clasată în seria în care a activat, a reușit să elimine cu o dublă victorie favorita CS Afumați, lider în Seria 3.
Echipa hunedoreană (foto) s-a mena­jat, după cum arată scorul, pentru viitoa­rele două întâlniri, cruciale pentru pro­mo­vare. Formația de sub furnale a remizat, 0-0 cu CA Oradea în manșa retur, dar echipa pregătită de Florin Maxim s-a calificat în finala barajului de pro­movare și va întâlni decisiv pe cei de la Minaur Baia Mare. Astfel, în 4 iunie, ai noștri joacă cu Minaur Maia Mare, care s-a calificat după victoria cu 3-2 (în tur: 4-0) în fața celor de la Metalurgistul Cugir. Primul joc dintre cele două for­mații se va disputa la Hunedoara, iar returul este programat în 8 iunie la Baia Mare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.