Sport

FOTBAL Liga a III-a. Hunedorenii, în extaz, brădenii în agonie

În etapa cu numărul 14 din campionatul Ligii a III-a de fotbal, penultima din acest an, am avut parte de câteva partide spec­taculoase.

Iarnă dificilă
Astfel, în seria a VII-a, CSM Deva a reușit să obțină o victorie de palmares învingând cu 2-1 o formație redutabilă, pretendentă la promovare, CS Pandurii Lignitul Tg. Jiu. Cu această victorie, devenii se mențin pe locul secund în clasamentul seriei, având 28 de puncte și este sigur că vor încheia sezonul pe această poziție. CSM Jiul Petroșani a reușit să se întoarcă de la Caransebeș cu un egal (0-)0 înregistrat în deplasare la Progresul Ezeriș și acum ocupă locul șapte în clasament,cu un total de 15 puncte.
Formația din Brad, ASA Aurul, a fost în­vinsă categoric de Gilortul Tg. Cărbunești și rămâne pe ultimul loc în seria a VII-a (doar 5 puncte la total) și va avea o iarnă dificilă pentru a pregăti strategia de salvare de la retrogradare.
CS Hunedoara a triumfat din nou, în­re­gistrând o victorie lejeră în deplasarea de la Gloria Bistrița Năsăud, unde echipa pre­gă­tită de Florin Maxim a câștigat cu 5-1. Cu a­ceastă nouă victorie, hunedorenii tota­li­zează 40 de puncte, cu cinci mai multe de­cât ocupanta locului doi în seria a IX-a, Me­talurgistul Cugir.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura