Sport

Fotbal Liga a III-a. Fără antrenor, au putut doar un egal la ultima clasată

Încă înainte de această etapă lu­crurile par să se complice la echipa de fotbal CSM Deva, care se afla pe po­ziția secundă în clasamentul seriei a VII-a. Ceva s-a întâmplat după partida din etapa trecută, când fără antrenorul Ștefan Nanu (foto dreapta) pe banca tehnică (el fiind suspendat ) echipa a obținut un egal pe teren propriu, 1-1 cu ACS Viitorul Şimian.

A venit pentru mult timp, dar a plecat rapid
Vineri dimineață am primit comu­ni­catul prin care am fost înștiințați cu toții că cei din conducerea clubului au rupt înțelegerea de comun acord cu antre­no­rul Ștefan Nanu, motivele fiind me­dicale și personale ale tehnicianului devean. Greu de crezut, mai ales că Ștefan Nanu a venit la CSM Deva în vara lui 2019, de mai bine de patru ani, și activase ultima dată în Liga 2, la ACS Poli. Mai întâi ca antrenor și apoi ca director sportiv, iar la Deva a venit pen­tru un proiect de lungă durată, a avut rezultate și chiar dorea să obțină o promovare cu echipa pe care singur a construit-o în acești ani.

Multe ratări
Pentru jocul cu ultima clasată, CSO Turceni, devenii l-au avut în calitate de coordonator tehnic pe secundul Dorian Gugu, ”interimar” până la numirea altui tehnician principal. În aceste condiții, un egal, 2-2, la Turceni, poate da de gândit pentru viitorul formației dacă nu se re­zolvă rapid nu­mirea unui nou teh­nician la comanda echipei. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, într-un meci în care devenii au ratat foarte mult, mai ales pe final de joc. CSM Deva a deschis relativ repede scorul, în minutul 4, prin Baidoo. Gaz­dele, deși ocupă ultima po­zi­ție în cla­sament, au dat o replică bună și reușesc să restabilească egalitatea în minutul 18. Devenii, coordonați, cum spu­neam de secundul Dorian Gugu, au revenit în joc și trec, din nou, în avantaj, prin reușita lui Modan, din minutul 34 iar până la pauză nu s-a mai înscris, astfel că ai noștri au intrat la vestiare cu un avantaj minim, 2-1. Echipa din Deva a controlat jocul și în repriza a doua, a do­mi­nat și a beneficiat de o lovitură de la 11m în minutul 75, ratată însă de Popescu. Gazdele au reușit egalarea, pentru 2-2, în urma unui contraaatac și, deși pe final de joc devenii au ratat enorm, rezultatul de egalitate păs­trându-se.
CSM Deva rămâne singura echipă neîn­vinsă din se­rie, cu trei victorii și trei rezultate de eg­alitate, și ocupă po­zi­ția secundă în cla­sa­ment și a jucat la Turceni în formula Frumuzache – Bărăitaru, Giosu (Munteanu), Creciunesc, Doboș – Buzan, Gavrilă, Stoi, Toma (Tamaș) – Baidoo (Kayondo), Modan (Popescu).
A debutat cu stângul
CSM Jiul Petroșani a pierdut primul joc pe teren propriu în actual sezon echipa fiind învinsă de formația ACSO Filiași, una dintre pretendente la primul loc în serie. Rezultatul (0-1 , golul victoriei fiind semnat de Alex Vulpe min.78) vine după ce antrenorul Flaviu Boroncoi a plecat (tot din motive personale) de la echipa din Valea Jiului, iar noul tehnician, Gabriel Radu, a de­butat cum se spune…cu stângul.

Iată rezultatele înregistrate în ultima etapă în seria a VII-a

  • FCU 1948 Craiova SA 2- Universitatea Craiova II 1-2
  • ACS Viitorul Şimian – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 1-2
  • CSO Turceni – CSM Deva 2-2
  • CSM Jiul Petroşani – ACSO Filiaşi 0-1
  • AFC Voinţa Lupac – CS Gilortul Târgu Cărbuneşti 2-1

În clasament, pe primul loc, se men­ține echipa CSM Jiul Petroșani, urmată de CSM Deva, ambele formații hune­dorene având 12 puncte și de Viitorul Șimian cu 11 puncte și ACSO Filiași cu 10 puncte. (N.Gavrea)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura