Sport

FOTBAL Liga a III-a. Devenii revin sub Cetate

Așa cum a anunțat în urmă cu câteva zile conducerea clubului de­vean, CSM Deva revine pe terenul de acasă, pe stadionul „Cetate”, după aproape trei ani de pribegie.

 

Întâlnire dificilă

Formația CSM Deva revine pe pro­priul teren și în fața suporterilor din postura de lider neînvins al seriei 7 din Liga 3 de fotbal fiind, alături de vecinii de la Corvinul Hunedoara, singurele formații din eșalonul al 3-lea al fot­balului românesc care nu au cunoscut înfrângeri în actualul sezon. Astăzi, pe terenul de sub Cetate, echipa deveană va întâlni formația Viitorul Târgu Jiu II, programat în etapa a XIV-a, care se va disputa începând cu ora 14.00. Vă reamintim că în etapa trecută, devenii au câștigat la scor (5-0) jocul disputat în deplasare pe terenul fostului lider, ACSO Filiași, și, astfel, a revenit pe primul loc. Antrenorul Ștefan Nanu este optimist în evoluția de astăzi a jucătorilor de la CSM Deva și speră într-o victorie în întâlnirea cu cei de la Viitorul Târgu Jiu II. El consideră întâlnirea dificilă, având în vedere că la gorjeni vor juca, foarte probabil, și câțiva fotbaliști de la prima echipă, care evoluează în divizia secundă. „Vreau să-mi felicit băieții pentru acest parcurs, precum și pentru evoluția lor din ultimul joc, de la Filiași, unde am câștigat clar și am revenit pe primul loc. Meciul cu cei de la Viitorul este unul greu. Am, însă, încredere în băieții mei și cred că vom câștiga acest meci. Mă bucur foarte mult că, după ceva vreme, ne întoarcem acasă. Aștept la acest meci cât mai mulți suporteri ai Devei, să ne bucurăm împreună de frumoa­sele rezultate obținute. Acest oraș merită aceste rezultate și sper ca mun­ca pe care am depus-o să ne ajute să terminăm acest an pe primul loc”, a declarat Ștefan Nanu, antrenorul prin­cipal de la CSM Deva. La ora actuală, cei de la CSM Deva au 12 puncte avans față de a cincea clasată și, în funcție de rezultatele din etapa a XIV-a, se pot califica deja, în play-off, chiar și cu patru runde înainte de finalul sezonului regular. La jocul de astăzi intrarea publicului este liberă.


Liderul din seria a IX-a, formația CS Corvinul Hunedoara, matematic cali­ficată în play-off, joacă acasă unde întâlnește, sâmbătă, de la ora 14.00, formația aflată acum pe locul patru în serie, CSM Unirea Alba Iulia și am pu­tea spune că este un joc de an­trenament cu public.

 

Iată programul etapei, cea cu numărul 14, programată în acest final de săptămână:

Seria a VII-a

Vineri, 25 noiembrie, ora 14.00

  • CSM Deva – Viitorul 2 Tg. Jiu
  • Gilortul Cărbunești – ACSO Filiași

Sâmbătă, 26 noiembrie, ora 14.00

  • Aurul Brad – Viitorul Șimian
  • Jiul Petroșani – Progresul Ezeriș
  • Voința Lupac – Retezatul Hațeg

Seria a IX-a

Vineri, 25 noiembrie, ora 14.00

  • ACS Tg. Mureş – CS Unirea Ungheni

Sâmbătă, 26 noiembrie, ora 14.00

  • Academia Viitorul Cluj – CSM Avântul Reghin
  • CS Ocna Mureş – CS Metalurgistul Cugir
  • CS Universitatea Alba Iulia – CS Sănătatea Cluj-Napoca
  • CS Corvinul 1921 Hunedoara – CSM Unirea Alba Iulia

(N. Gavrea)