Sport

FOTBAL Liga a III-a. Devenii, neînvinși, brădenii continuă seria victoriilor, iar cei din Petroșani nu găsesc soluția să câștige

După partida disputată acasă, în derby-ul cu ACSO Filiași, formația CSM Deva rămâne lider în seria a VII-a, neînvinsă în play-off.

Mobilizare excelentă
Devenii au terminat la egalitate, 3-3, cu echipa de pe locul secund în cla­sa­mentul seriei și după o partidă echi­li­brată, cu multe goluri. CSM Deva ră­mâne liderul seriei și își păstrează avansul de 9 puncte față de cei de la ACSO Filiași. Pentru deveni urmează trei meciuri în deplasare, echipa reve­nind pe teren propriu în pri­mul week­end din luna mai.
În play-out-ul din seria a VII-a, rezul­ta­tele echipelor din zona noastră sunt oarecum cele așteptate. În jocul de la Reșița, unde echipa ACS Progresul Ezeriș a primit replica formației Rete­zatul Hațeg, oaspeții s-au mobilizat excelent și au obținut o victorie impor­tantă cu scorul final de 3-1. Astfel, formația din Hațeg se întoarce acasă cu toate cele 3 puncte, după o luptă în mocirlă, pe un teren impracticabil.
Retezatul Hațeg a evoluat în formula: Lazăr – Ardeleanu, Arcuși, Ssemakula, Lupulescu – Marinca, Buzducea – Prem, Mazilu, Ion – Marcu. Au mai jucat: Țuligă, Pițigoi, Gavriluți, Popa și Selaje.
Pe terenul de la Bustuchin, unde joacă acasă formația Viitorul Pandurii Tg. Jiu II, Armata Aurul Brad a înregis­trat cea de a cincea victorie con­se­cutivă, câștigând partida cu scorul final de 3-2, prin golurile marcate de Tecsi și Trășcan. Astfel, brădenii se mențin în zona fericită din play-off, pe locul trei, cu un total de 20 de puncte.
Jiul Petroșani nu a găsit varianta victoriei pe terenul de acasă, iar for­ma­ția pregătită de Flavius Boroncoi în­cepe să aibă emoții, după ce a pierdut și jocul disputat Voința Lupac. Minerii au pierdut la limită, scor final 0-1.

 

Rezultatele Etapei 2

Seria a VII-a Play-off

  • ACS Viitorul Şimian – CS Gilortul Târgu Cărbuneşti 3-1
  • CSM Deva – ACSO Filiaşi 3-3

În clasament conduce CSM Deva cu 50 puncte, urmată de ACSO Filiași cu 41 de puncte și de ACS Viitorul Șimian cu 37 puncte.

Seria a VII-a Play-out

  • ACS Progresul Ezeriş – CSO Retezatul Hațeg 1-3
  • ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2 – CS Armata Aurul Brad 2-3
  • CSM Jiul Petroşani – AFC Voinţa Lupac 0-1

Conduce Voința Lupac cu 30 de puncte, urmată de Jiul Petrosani cu 29 de puncte, Aurul Brad, 20 puncte și de Retezatul Hațeg cu 16 puncte.

Seria a IX-a Play-off

  • CSM Unirea Alba Iulia – CS Metalurgistul Cugir 1-1
  • CS Corvinul Hunedoara – CS Unirea Ungheni 1-0

În clasamentul seriei conduce CS Corvinul Hunedoara cu 58 puncte, ur­mată de Unirea Ungheni cu 35 de punc­te, Metalurgistul Cugir, 32 de puncte și Unirea Alba Iulia cu 31 de puncte.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura