Sport

FOTBAL. Liga a III-a. Devenii, în grafic pentru play off

Echipa CSM Deva, pregătită de tehnicianul Ștefan Nanu (foto), rămâne ne­în­vinsă în Seria a șaptea, după opt etape dispu­tate din turul sezonului regular din Liga 3 de fotbal.

Tot înainte!
În ultimul meci disputat, echipa deveană, a remizat, scor 0-0, în deplasarea de la Voința Lupa, a dominat net partida din etapa trecută, dar s-a simțit absența celor doi jucători, Bedea și, mai ales a lui Țoiu, din linia mediană. Devenii nu au reușit să înscrie în această întâlnire, un impediment fiind starea precară a terenului din Lupac. Ștefan Nanu a anticipat acest lucru, decla­rând că, deși echipa pe care o con­duce a coborât pe locul secund în serie și se află acum la un punct în urma celor de la ACSO Filiași, rămâne totuși neînvinsă și este în grafic pentru calificarea în play-off, principalul obiectiv al celor de la CSM Deva.
Antrenorul echipei devene își dorește să obțină cât mai multe puncte în viitor. „Am întâlnit la Lupac o echipă bună care, în ultimele șase meciuri, a pierdut doar unul, și acela foarte greu, la Șimian, pe final de partidă. Așa cum spuneam și înainte de meci, este o echipă grea, care are atitudine și ju­cători de calitate, și este important că am adus un punct. Urmează, vineri, meciul cu Cărbuneștiul, pe care trebuie să-l câștigăm, după ce ne-am întors neînvinși din două deplasări grele, la Jiul și la Lupac, cu echipe care se bat cu noi, acolo sus, pentru play-off. La Lupac pe noi ne-a dezavantajat terenul, unul de­nivelat, care nu ne-a permis să facem posesie. Așa cum s-a putut vedea, în repriza a doua, am avut ocazii. În prima repriză, a fost un joc echilibrat, în care am­bele echipe au urmărit să nu pri­mească gol. În repriza a doua, am jucat mai bine și puteam să marcăm, dar acesta este fotbalul. Suntem neînvinși, cu cinci victorii și trei egaluri. Mergem, în continuare, pe aceeași linie, prin care să aducem cât mai multe puncte pentru echipă”, a declarat Ștefan Nanu, antrenorul principal de la CSM Deva.
În etapa a IX-a, ultima a turului sezo­nului regular, CSM Deva va primi, așa cum am menționat, vineri 21 octom­brie, cu începere de la ora 15.00, replica celor de la Gilortul Târgu Cărbunești, echipa de pe locul al treilea din clasa­ment. Partida se va disputa pe terenul de la Orăștie. (N. Gavrea)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura