Fotbal Liga a III-a. Deva a pierdut, pe teren propriu, două puncte

Echipa de fotbal CSM Deva a pierdut neașteptat două puncte în partida cu Flacăra Horezu, deși a avut meciul în mână, beneficiind o bună parte din timp de superioritate numerică în teren, după eliminarea unui jucător din formația olteană. A ratat cel puțin  patru ocazii rarisime pe finalul partidei, iar în cele din urmă restanţa din etapa a şaptea  s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Încă din primul minut devenii  au reușit să înscrie după ce Traşcă a ajuns cu balonul la picior în careul advers şi a deschis scorul cu un şut la colţul lung de la 14 metri lateral dreapta. Oaspeţii au avut o replică tăioasă și au început să preseze în căutarea egalării. Au ratat Moldovan în min. 6, Preda min. 14 și în min.17 iar Manea  sau  Radak au avut intervenții excelente.Pentru deveni Vitan trece pe lângă gol în min.20 , apoi Trașcă în min. 26, Ghighilicea și Radak în min. 33 ratează majorarea  avantajului lor pe tabela de scor, ca până la finalul primei reprize gazdele să  înregistreze alte acțiuni atent construite dar nefinalizate, atâtea câte nu am văzut în toate jocurile disputate până acum la Simeria.

În repriza secundă oaspeții au fost mai incisivi, devenii au făcut față  presiunii  ba chiar au  avut o șansă bună de a obține victoria după ce în min. 62 Simedru este eliminat. Dar tinerii elevi ai lui Ștefan Nanu au irosit cu multă nonşalanţă contraatacuri în situaţii dintre cele mai favorabile. Cum în fotbal ratările se răzbună, iar neatenția se plătește scump, echipa olteană înscrie golul egalizator în prelungirile partidei, la o fază la care au contribuit ambii stoperi vâlceni, urcaţi în disperare de cauză în careul devean: Moldovan reia în bara transversală după un aut executat de pe stânga, balonul revine în teren şi veteranul Cristi Munteanu îl trimite în plasa porții devene.

Antrenorul principal al echipei devene, Ștefan Nanu a declarat: „Sincer, vreau să îmi felicit jucătorii pentru dorinţa arătată în acest meci şi pentru ocaziile create. Branea a jucat din nou excepţional, la 16 ani. La un moment dat putea fi 5 – 0 pentru noi, azi trebuia să luăm fără discuţie cele trei puncte. Ne-au lipsit şapte titulari şi s-a văzut la schimbări că nu aveam pe cine să bag, aici s-a văzut lipsa de valoare a unor jucători. Este frustrant şi dureros să ratezi atâtea ocazii singur cu portarul şi să iei gol în prelungiri pe o minge pierdută de Târş în faţa unui jucător de 36 de ani, care câştigă sprintul deşi avea un metru în spate. Asta e, mergem înainte, mai avem două meciuri foarte grele, la Dăeşti şi Şelimbăr, după care în iarnă vom aduce jucători de valoare, cu calitate. Nu asta e valoarea echipei.”

CSM Deva: Manea – Curescu, Tecsi, Radak, Branea – Bîrzan, Ţoiu, Vitan – Ghighilicea (min. 89 Roman), Stere (min. 55 Lehel), Traşcă (min. 76 Târş).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.