Fotbal, Liga a III-a. CS Hunedoara, victorie de moral cu CSM Lugoj

19 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Etapa disputată la finalul săptămânii a adus clarificări în ceea ce priveşte zona retrogradabilă a clasamentului seriei. Echipa CS Hunedoara a avut un meci tensionat pe teren propriu, în compania unei formaţii retrogradată, dar care nu a renunţat la a încurca, pe unde se poate, calculele vecinelor de clasament.

Prima acţiune de atac a partidei a adus şi primul gol, după nici patru minute, în favoarea oaspeţilor. Gazdele s-au aflat sub presiune, Kocsis a ratat egalarea în min.7, când a reluat cu o lovitură de cap de la opt metri peste transversală la un corner bătut de Herci, dar acelaşi Kocsis a înscris în min. 16, când a speculat gafa lui Iovicin, care a scăpat mingea la centrarea lui Iacob, şi a împins mingea în poarta goală. Oaspeţii nu au renunţat la joc şi au avut câteva ocazii, dar nefinalizate. Deci, 1-1 la pauză.
Imediat după reluare gazdele au trecut în avantaj: Vasinc a combinat cu Iacob şi a centrat în careul mic, de unde Kocsis a înscris simplu cu capul, pentru 2-1. Din acest moment hunedorenii au jucat tot mai sigur şi au înregistrat mai multe ocazii, pe care însă le-au ratat. Totuşi gazdele s-au desprina la 3-1 în min. 71, când Tecsi a fost faultat clar din spate în careu şi tot el a executat cu siguranţă penaltiul. Acelaşi Tecsi a majorat avantajul hunedorean în min. 78, după ce a interceptat un balon, a plecat pe contraatac, a driblat portarul şi a înscris în poarta goală. Apoi în min.84 Daniel Creciunesc a reluat nemarcat din mijlocul careului centrarea lui Lehel şi a făcut 5 – 1 pentru hunedoreni. Portarul gazdelor Apostol, a apărat în prelungirile partidei, un penalti executat de Kiala, la un fault în careu asupra lui Salim, respingând în corner. Victorie meritată şi muncită a echipei pregătite de Raul Spătaru care aşteaptă liniştită acum jocul cu LPS Cetate Deva.
Antrenorul hunedorean a declarat după meci : „Ca de obicei, am avut parte de un meci tensionat. Am început foarte slab, practic de la 0 – 1, ne-am grăbit pe faza ofensivă. Treptat însă am reuşit să intrăm în joc. Miza şi presiunea sub care am evoluat şi-au spus cuvântul. La pauză, la vestiar, am mai reglat unele lucruri şi repriza a doua am dominat-o cu autoritate. Ce să mai zic, suntem bucuroşi că datorită acestei victorii ne-am asigurat matematic prezenţa în Liga a treia şi pentru sezonul viitor.”
CS Hunedoara: Apostol – Cr. Creciunesc (79 Ciucurescu), Ionică, Dulap, Tatulea – Iacob (54 Marinca), D. Creciunesc, Herci, R. Cristian (47 Tecsi) – Vasinc, Kocsis (71 Lehel), antrenor – Raul Spătaru.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Rezultatele finale ale concursului pentru postul de manager al Sanatoriului Geoagiu

Vineri, 17 mai 2019, au fost soluţionate contestaţiile depuse după afişarea rezultatelor la concursul pentru ocuparea postului de manager al...

PSD a adus în ţară 7,6 miliarde de euro pentru agricultori

Executivul a anunţat de curând reducerea TVA pentru alimentele sănătoase de la 9 la 5%. Mâncare sănătoasă pentru români nu...

Bulina neagră, 20.05.2019

Costin Munteanu, cetăţean din Petrila Pentru că, fiind condamnat pentru omor la 15 ani şi ispăşindu-şi pedeapsa în penitenciar, a...

Închide