Sport

FOTBAL Liga a III-a. Corvinul continuă transferurile

Clubul Corvinul Hunedoara con­tinuă transferurile, în speranța că va pro­mova la finalul sezonului com­pe­ti­țional. Conducerea clubului s-a în­țe­les cu Concordia Chiajna pentru trans­ferul definitiv al lui Nicolae Pîrvulescu, mijlocașul în vârstă de 25 de ani semnând pentru două sezoane cu hunedorenii.

Aproape de final
Originar din Craiova, Pîrvulescu a evoluat la Pandurii Târgu Jiu între 2016 și 2019, timp în care a bifat 48 de partide, iar în urmă cu trei ani era gol­gheterul gorjenilor în campionat, lucru ce l-a adus în atenția celor de la „U” Cluj, care l-au și transferat. Fotbalistul din linia mediană a petrecut trei sezoane în Ardeal, unde a strâns 82 de meciuri oficiale în toate competițiile, marcând nouă goluri. La mijlocul sezonului tre­cut, Pîrvulescu a fost cedat la Con­cordia Chiajna, echipă pentru care a evoluat în 10 partide și care a ajuns până în barajul de promovare în prima ligă, pierdut, la penalty-uri, în fața Chindiei Târgoviște.
La Corvinul au mai ajuns, în această vară, fundașii Adrian Neacșu, Ionuț Pop și Adrian Mar, mijlocașii Paul Mercioiu și Claudiu Borțoneanu, alături de atacanții Marius Lupu și Marius Coman.
Hunedorenii mai așteaptă sosirea unui portar și a unui fundaș central, prin achiziția cărora se va încheia perioada de transferuri.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura