Sport

FOTBAL Liga a III-a. Cine cu cine joacă în acest week end

La acest final de săptămână continuă partidele din faza play-off și play-out în Liga a III-a. La nivelul superior, în clasamentele seriilor în care evoluează formațiile din județul nostru, echipele CSM Deva (seria a VII-a) și CS Corvinul Hunedoara (seria a IX-a) au reușit să se califice în faza următoare, în semifinalele com­petiției, mai precis în barajul de promovare în liga secundă.

Derby-ul etapei
Ambele formații au obținut victorii în jocurile disputate în etapa a VI-a și pregătesc meciurile din etapa care se va desfășura începând de astăzi. Astfel, CSM Deva va juca astăzi, 5 mai, acasă, începând cu ora 18.00, în compania formației Viitorul Şimian, ocupanta locului patru în serie. Într-o altă partidă este programat derby-ul etapei, în care ocupanta locului se­cund, ACSO Filiaşi întâlnește pe CS Gilortul Târgu Cărbuneşti. Hunedorenii vor juca mâine, 6 mai, de la ora 18.00, pe teren propriu și vor întâlni echipa CSM Unirea Alba Iulia. De asemenea, CS Unirea Ungheni întâlnește pe CS Metalurgistul Cugir.
În faza play-out, jocuri importante sunt programate doar în seria a VII-a, sâmbătă, 6 mai, ora 18.00 după urmă­torul program:

  • CSO Retezatul Hațeg – ACS Progresul Ezeriş
  • CS Armata Aurul Brad – ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu
  • AFC Voinţa Lupac – CSM Jiul Petroşani.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura