Sport

FOTBAL Liga a III-a. Amicalele disputate de fotbaliștii de la Jiul Petroșani

Formația de Liga a III-a, CSM Jiul Petroșani, a revenit pe teren unde face pregătiri pentru partea a doua din actualul campionat. Conducerea tehnică a comu­nicat și programul meciurilor amicale sta­bilite pentru această perioa­dă de pre­gătiri.

Unul de lux
Astfel, în 29 ianuarie, echipa se va de­pla­sa la Sibiu, pentru o întâlnire cu Voința, într-un meci caritabil menit să strângă fon­durile necesare pentru Rebeca, fetița care are nevoie de ajutorul nostru.
Urmează pe 2 februarie o deplasare la Bucureşti, unde echipa din Valea Jiului va disputa un amical de lux cu CSA Steaua. în cel de-al doilea joc din campania de meciuri amicale ale alb-negrilor.
Un alt meci test este programat pe data de 9 februarie, tot în deplasare, dar la Brașov, unde formația din Petroșani va dis­puta pe Stadionul Tineretului de sub Tâmpa un amical cu FC Braşov.
Sunt programate, de asemenea, două meciuri amicale cu Metalurgistul Cugir, pri­mul pe 26 februarie în deplasare iar re­vanșa pe 5 martie la Petroșani. Ultimul ami­cal de pre­gătire este programat pe data de 6 martie, în com­pania celor de la Sânmartinu Sârbesc, echipă din județul Timiş.
La finalul acestor partide se va stabili și lotul de jucători cu care echipa din Petroșani va ataca ultima parte a campionatului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura