Fotbal, Liga a II-a: UTA Arad – Energeticianul 1-1

21 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Partida din Liga a II-a în care au evoluat două formaţii cu pretenţii la promovare s-a încheiat nedecis, cu un plus pentru energeticienii din Valea Jiului, care au plecat de la Arad cu un egal meritat, dar care nu îl mulţumeşte pe antrenorul Bogdan Andone.
UTA, cu Ionuţ Popa pe banca tehnică, a început mai bine şi în min. 8 a avut o bună ocazie de gol. Dar cei care au deschis scorul au fost oaspeţii, în min. 39, Enescu a pierdut uşor o minge la marginea careului, Remus Enache a tras din prima sub transversală, lăsându-l spectator pe portarul arădean Orlic.
Energeticianul a avut o ocazie bună de a se desprinde în min. 76: Stoenac a tras din unghi mort, Orlic a respins până la Manea, care apoi a acordat un corner în faţa lui Ionică.
În min. 85 s-a restabilit egalitatea pe tabelă, când după o fază fixă, mingea a ajuns la Janos, care a centrat, balonul ajungând la Alexandru Manea, care, nemarcat în şase metri, a trimis cu capul pe lângă Miron, 1-1. După desfăşurarea jocului, rezultatul a fost echitabil, dar e mai avantajos pentru echipa din Valea Jiului.
În etapa următoare, Energeticianul va juca la Petroşani cu Academia Clinceni.
Energeticianul: Bg. Miron – Tomozei, Achim, Lung, Drugă (min. 64 Ionică) – Enache (min. 75 R. Petre), Tudorache – Stoenac, Dragu, Manole – Neagu (min. 60 Cristea). Antrenor: Bogdan Andone.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Începe Campionatul Mondial de Gimnastică

Începând de mâine, în capitala statului Quatar, Doha, vor debuta întrecerile celei de a 48-a ediţii a Campionatelor Mondiale de...

Etapa judeţeană la cros

La Ghelari, localitate cu tradiţie în desfăşurarea etapelor judeţene de cros, au fost organizate recent întrecerile etapei judeţene de cros...

Turiste rătăcite, recuperate din Masivul Godeanu

Sâmbătă seara, în jurul orei 19.30, în urma unui apel la numărul unic de urgenţă 112, două persoane de sex...

Închide