Sport

FOTBAL. Liga a II-a. Corvinul a câștigat, antrenorul este nemulțumit

Înainte de partida din Liga a II-a, des­fășurată în etapa programată sâm­bătă la Hunedoara, antrenorul echipei FK Miercurea Ciuc declara că își do­rește să câștige toate cele trei puncte puse în joc, pentru că „evoluăm împo­triva unei echipe care încearcă să joace fotbal. Le-am analizat, împreună cu echipa, jocul în detaliu”.

„Trebuie să ne schimbăm atitudinea”
Soarta partidei care s-a disputat la Hunedoara a fost însă contrară viziunii antrenorului din Miercurea Ciuc, iar Corvinul a tranșat victoria prin cele două goluri reușite de Denis Hrezdac (min.54) și Marius Coman (min.70). Înfrânt în joc dar și de canicula de afară, Robert Ilyes a declarat la finalul partidei: ”Nu e nimic de comentat, după o primă repriză echilibrată. Ambele formații au avut câteva situații și a doua repriză este tot fără comentarii din partea noastră, adică ne-au dominat în toate capitolele. Au fost greșeli de fază fixă, nu mi se pare normal să greșim la aceeași fază de două ori și să luăm primul gol. Portarul,… nu trebuie să-l analizez acum la cald, nu știu dacă portarul sau cine a pierdut marcajul, a fost de vină. Pentru meciul următor trebuie să ne revenim cât mai repede și să ne schimbăm atitudinea. Cu atitudinea asta nu cred că putem juca în viitor. Corvinul este o echipă solidă, se vede că au jucat îm­preună până acum, se vede o relație de joc și au meritat victoria din toate punc­tele de vedere”, a declarat Robert Ilyes, antrenorul ”roș-negrilor” harghiteni.

„Nu vom defila pe acolo”
Deși echipa lui a câștigat, antrenorul Florin Maxim (foto) a fost parțial mul­țu­mit după meciul de sâmbătă: ”Prima repriză am început-o mai slab, chiar dacă am avut niște șanse bune de a marca. Am ținut foarte puțin de minge, le-am dat adversarilor po­sesia deliberat. Nu am știut să le închidem construcția lor, ajun­geau mult prea ușor în treimea noas­tră proprie. Dar, după pauză, am reglat puțin lucrurile și am arătat cum îmi do­resc eu să arate această echipă. Am avut și meciul de Cupă, băieții au fost obo­siți. Preferam orice altă echipă, în afară celor de la Miercurea Ciuc, căci știam că e o echipă masivă, de luptă, care pune probleme și la fazele fixe. Atacă cu șase jucători, știam toate lu­crurile aces­tea și parcă preferam orice altă echipă, chiar să jucăm cu Steaua. Dar, în a doua repriză chiar mi se pare că am arătat bine, am arătat personalitate, am pasat, am făcut ce facem și la an­trenamente și asta le-am subliniat și bă­ieților după meci. Avem șapte puncte, urmează o de­plasare, avem puțin timp liber. Mer­gem la Spartac, să nu credeți că vom defila pe acolo. Dacă nu mun­cești, nu ești umil și nu-ți faci temele, s-ar putea să te coste și dintr-o chestie dinasta s-ar putea să se strice tot ce ai clădit”.
În următoarea etapă, cea de a patra din campionat, formația hunedoreană va juca duminică, 27 august, la Buftea cu Progresul Spartac, de la ora 11:00. Echipa bucureșteană, care are o res­tanță în prima etapă iar în acest mo­ment ocupă ultimul loc, cu 0 puncte și 0-9 golaveraj.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura