Sport

Fotbal Liga a II-a. Ce program avem în play-off și play-out

Conform regulamentului, primele 6 clasate la finalul sezonului regular îşi vor disputa locurile de promovare într-un play-off. Partidele se vor juca tur-retur, rezultând astfel încă 10 meciuri pentru fiecare formație.

Fără drept de promovare
La finalul play-off-ului, două echipe vor promova direct în Superligă, în timp ce alte două vor disputa un meci de baraj cu locurile 8 şi 7 din play-out-ul Ligii 1. Unirea Slobozia, ocupanta locu­lui 2, cu 40 de puncte, este principala candidată la promovarea în Superligă, ținând cont că liderul CSC 1599 Şelimbăr (42 de puncte) nu are drept de promovare. Dintre cele 6 echipe din play-off, nici Corvinul Hunedoara (locul 3, 37 de puncte) nu este eligibilă pentru promovare la finalul actualului sezon competițional. Unirea Slobozia întâl­neşte formația CS Mioveni în prima etapă a play-off-ului Ligii a II-a, con­form tragerii la sorți.

Prima etapă în play-off :

  • 28 martie ora 19:00 – CS Corvinul – Gloria Buzău
  • 30 martie ora 11:00 – Unirea Slobozia – CS Mioveni
  • 01 aprilie ora 17:30 – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – CSC Şelimbăr

Următoarea etapă se va desfășura în data de 6 aprilie. Programul din aprilie al echipei Corvinul Hunedoara, pre­gă­tită de Florin Maxim, e foarte aglo­merat, cu șase meciuri, aici incluzând și cele din returul acestui mini-campionat al fruntașelor. Succesiunea jocurilor: în deplasare la CSC Șelimbăr, acasă cu Unirea Slobozia, la Miercurea Ciuc, pe teren propriu cu CS Mioveni, deplasare la Buzău și joc acasă cu Șelimbăr. În luna mai se vor desfășura partidele cu Slobozia (deplasare), FK Csikszereda (acasă) și Mioveni (deplasare).

 

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura