Fotbal, Liga a II-a: ACS Energeticianul a câştigat acasă

Nicolae Gavrea

ACS Energeticianul a câştigat uşor partida disputată sâmbătă în Liga a doua cu ACS Poli, formaţia suporterilor timişeni, echipă care are un singur succes în 12 etape.

Meciul a fost oarecum echilibrat, cu ocazii de ambele părţi, oaspeţii având câteva ocazii bune în prima parte a jocului, dar gazdele au contracarat, dar apatic.
Prima repriză nu a adus nimic pe tabela de scor, astfel că echipele au intrat la vestiare fără a fi fost marcat vreun gol. Repriza secundă a fost însă mai aprig disputată, gazdele venind de la vestiare mult mai mobilizate decât în prima parte a jocului.
Din minutul 48, echipa de pe Bega a rămas fără Giani Stere, eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. Cu om în plus, gazdele aflate la primul meci acasă cu Bogdan Andone antrenor au marcat primul gol prin Cosmin Achim, din penalti, care a fost obţinut de Vlad Tudorache, cel mai bun om de pe teren, în acest joc. Vlad Tudorache a fost faultat de către Melinte în min.76 iar Achim nu a ratat din penaltiul cu care a deschis scorul.
Diferenţa a crescut din minutul 82, când Tudorache a şutat din colţul careului mare, iar portarul oaspete a fost învins din nou. Cei de la Energeticianul nu s-au oprit şi au marcat în prelungiri prin Cosmin Ionică, după un contraatac fulger.
Scor final Energeticianul-ACS Poli Timişoara 3-0, o victorie meritată a echipei din Valea Jiului, care urcă în clasament, pe locul 8, având un total de 20 de puncte şi etapa viitoare se va deplasa la Arad, pentru meciul cu UTA.
ACS Energeticianul: Miron – Leasă (Rob. Petre 46’), C. Achim, D. Lung (cpt.), Andr. Dragu – C. Cristea (R. Enache 70’), Vl. Tudorache – Stoenac, Al. Neacşa, Laur. Manole – C. Neagu (C. Ionică 65’). Antrenor: Bogdan Andone.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.