Fotbal, Liga a II-a: ACS Energeticianul a câştigat acasă

14 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

ACS Energeticianul a câştigat uşor partida disputată sâmbătă în Liga a doua cu ACS Poli, formaţia suporterilor timişeni, echipă care are un singur succes în 12 etape.

Meciul a fost oarecum echilibrat, cu ocazii de ambele părţi, oaspeţii având câteva ocazii bune în prima parte a jocului, dar gazdele au contracarat, dar apatic.
Prima repriză nu a adus nimic pe tabela de scor, astfel că echipele au intrat la vestiare fără a fi fost marcat vreun gol. Repriza secundă a fost însă mai aprig disputată, gazdele venind de la vestiare mult mai mobilizate decât în prima parte a jocului.
Din minutul 48, echipa de pe Bega a rămas fără Giani Stere, eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. Cu om în plus, gazdele aflate la primul meci acasă cu Bogdan Andone antrenor au marcat primul gol prin Cosmin Achim, din penalti, care a fost obţinut de Vlad Tudorache, cel mai bun om de pe teren, în acest joc. Vlad Tudorache a fost faultat de către Melinte în min.76 iar Achim nu a ratat din penaltiul cu care a deschis scorul.
Diferenţa a crescut din minutul 82, când Tudorache a şutat din colţul careului mare, iar portarul oaspete a fost învins din nou. Cei de la Energeticianul nu s-au oprit şi au marcat în prelungiri prin Cosmin Ionică, după un contraatac fulger.
Scor final Energeticianul-ACS Poli Timişoara 3-0, o victorie meritată a echipei din Valea Jiului, care urcă în clasament, pe locul 8, având un total de 20 de puncte şi etapa viitoare se va deplasa la Arad, pentru meciul cu UTA.
ACS Energeticianul: Miron – Leasă (Rob. Petre 46’), C. Achim, D. Lung (cpt.), Andr. Dragu – C. Cristea (R. Enache 70’), Vl. Tudorache – Stoenac, Al. Neacşa, Laur. Manole – C. Neagu (C. Ionică 65’). Antrenor: Bogdan Andone.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sportiva Maria Nedelcu, vicecampioană naţională la fitness

Sportiva Maria Nedelcu, legitimată la Clubul Sportiv Gladiators Gym Deva, a participat la Sibiu la întrecerile ediţiei din acest an...

Rugby. Ştiinţa Petroşani, la o nouă victorie, pe cai mari

Echipa de rugby Ştiinţa Petroşani are un parcurs fără greşeală în actualul sezon competiţional al Diviziei Naţionale. Studenţii pregătiţi de...

Anunţ Finanţe 15.10.2018

Închide