Sport

FOTBAL JUNIORI. Joacă la Olimpiada Națională

Echipa de juniori U16 de la LPS Cetate Deva va reprezenta județul și zona de vest a țării la finala pe țară a competiției Olimpiada Națională a Sportului Școlar – Împreună Suntem Fotbal – clasele IX- X, organizată în perioada 17-19 mai, la Pitești.

Au depășit echipe puternice
Echipa deveană s-a calificat în primele 8 echipe din România și va întâlni la Pitești elevi sportivi legitimați la cele mai bune cluburi și academii de fotbal din România. Participarea juni­o­rilor de la LPS Deva constituie o per­for­manță inedită pentru municipiul re­șe­dință de județ, fotbaliștii deveni reușind să depășească în etapele anterioare echipele unor centre fotbalistice re­nu­mite, precum Timișoara, Arad, Reșița.
Prof. Marius Sârbu, antrenorul echipei devene, a declarat: „Este o ocazie unică pentru fotbalul hunedorean, să te clasezi în primele 8 echipe din România. Vom întâlni la turneul final elevii-sportivi componenți ale celor mai bune cluburi, academii sau licee cu program sportiv din România. Ne bucurăm de această șansă, am muncit mult și chiar dacă nu suntem cotați printre favoriți, vom face tot ceea ce depinde de noi să obținem o clasare cât mai bună“, a spus tehnicianul. Vor evolua în turneul de la Pitești: Costică Bogdan, Mihețiu Cristian – Sita Lucian, Penzeș Dario, Silvestru Șerban, Dobrescu Ianis, Iacob Cătălin, Junică Andrei, Chițimia Raul, Cicalău Devis, Buță Denis, Stoia Robert.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura