Sport

FOTBAL JUNIORI. În semifinala campionatului U19

Tinerii fotbaliști juniori ai echipei CSM Deva U19 și-au aflat adversarii din semifinalele întrecerii naționale destinate echipelor câștigătoare de campionate județene.
Devenii îi vor întâlni în faza semifinală pe juniorii de la Speed Academy Pitești. Dacă până acum în celelalte faze ale competiției naaționale, în primele trei tururi se juca într-o singură manșă, pe terenul unei formații decise prin tragere la sorți, în semifinale se va juca în sistemul tur – retur. De principiu, primul turul al semifinalei se va juca la Pitești, pe 16 iunie, de la ora 17.00, iar returul la Deva, pe 22 iunie, de la ace­eași oră 17.00. Spunem de principiu, în­tru­cât programul ar putea suferi mo­dificări, mulți dintre tinerii fotbaliști având de susținut, în perioada urmă­toa­re, examenele de Bacalaureat. CSM Deva, echipă antrenată de Florin Călu­gărița, a trecut, în primul tur preliminar, cu 3-0 de CSO Turceni. În turul al doi­lea, devenii au învins, pe teren propriu, cu
3-2 pe GTS Alba Iulia. Apoi, cei de la CSM Deva au jucat, din nou, în de­pla­sare, la campioana Bihorului, Crișul Aleșd. Scorul final, 3-0 pentru CSM Deva.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.