Sport

FOTBAL JUNIORI. Devenii au jucat excelent

Derby-ul etapei a opta din Cam­pio­natul Județean de fotbal U19 a opus primele două clasate, Minerul Lupeni și CSM Deva, echipa din Valea Jiului fiind lider în clasament înainte de acest joc, având și un punctaj maxim.

În plasa adversă
Partida de la Lupeni a fost echili­brată pe parcursul primei reprize, fără multe faze de poartă, deși oaspeții, cei de la CSM Dev,a au înscris un prim gol în minutul 12, Eduard Grill fiind cel care l-a învins pe portarul gazdelor. După pauză, formația deveană, pregătită de Alexandru Doboș și Marius Tănasă, a avut o evoluție excelentă, a ratat exas­perant din poziții bune, dar a înscris alte patru goluri în poarta juniorilor din Lupeni. A fost 2-0 pentru CSM Deva în minutul 74, când Bogdan Medrea a înscris cu un șut din marginea careului mare, iar diferența de pe tabelă s-a majorat în minutul 76 prin golul înscris de Sergiu David. Ovidiu Bămbălau și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor deveni în minutul 81, iar scorul final, 5-0 pentru CSM Deva a fost stabilit în minutul 84 de către Federico Bloțu, care a inter­ceptat o minge la mijlocul terenului și s-a oprit cu ea în plasa adversă.
Au evoluat la noul lider al clasa­men­tului Bogdan Costică – Cătălin Iacob, Dario Penzeș, Valentin Grigorescu, Robert Dragoșa – Raul Chițimia, Federico Bloțu, Antonio Nicoară – Eduard Grill, Ovidiu Bămbălau, Bogdan Medrea, pe parcurs mai intrând Dario Roșca, Sergiu David și Vlad Voiculescu.
Etapa vii­toare, juniorii de la CSM Deva vor evolua pe teren propriu, joi, 26 octombrie, de la ora 16:30, când vor întâlni echipa Gloria Geoagiu.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura