Sport

Fotbal în sală. Au luat bătaie acasă

Reluat după desfășurarea meci­u­ri­lor echipei naționale, campionatul pri­mei ligi de fotbal în sală a pro­gra­mat partidele din etapa a patra. Duminică, la Sala Sporturlor din Deva, am urmărit o întâlnire în care ACS West Deva a primit replica echipei CSF CFR 1933 Timișoara.

Nu au reușit să revină
A fost o întâlnire tradițională pentru formațiile din zona de vest a țării, dar de această dată, devenii au cedat prea ușor în fața unui adversar puternic și cu obiectiv clar. Formația gazdă a rezistat doar 10 minute după care, timișorenii au deschis scorul prin Valentin Ilaș și au majorat avantajul prin același jucător în ur­mă­toarele
30 de secunde, la neatenția ju­că­torilor deveni. Până la pauză, elevii lui Ionuț Florea nu au reușit să re­dre­seze situația de pe tabelă și au mai pri­mit un gol, înscris de timișoreanul David Georgel, astfel că, practic, șan­sele echi­pei gazdă de a obține un re­zul­tat strâns s-au redus.

În top
După pauză, în chiar în debutul re­prizei secunde, oaspeții și-au majorat avantajul prin golul înscris rapid de Mihnea Toader, iar jucătorii echipei CAS West Deva au căzut fizic și le-au permis timișorenilor să controleze partida. Au înscris din nou David Georgel și Mihnea Toader și pentru 7-0 Gustavo da Silva. Am înregistrat și un prim gol în contul echipei din Deva, un autogol. Apoi, de­venii au reușit să înscrie prin Artur Galfi, dar prea târziu ca să recupereze din dife­rență. Ultimul gol care a și confir­mat victoria oaspeților a fost înscris în minutul 37 de Mihnea Toader, pentru scorul final de 2-8 în favoarea formației CSF CFR 1933 Timișoara, care se men­ține în topul fruntaș al clasamentului.
ACS West Deva: C. Goia- Ionuț Florea, Artur Galfi, Andrei Cristea, Krristian Boia, Nicolae Vrînceanu, Darius Pușcă, Vlad Voiculescu, Sebastian Voiculescu (căpitanul formației), Liviu Herci, Cezar Beșleagă, Eduard Nucea, Alin Costică și Antonio Nicoară.
Duminică seara s-a disputat și derby-ul care a opus formațiile CSM Deva și Futsal Klub Odorheiu Secuiesc. Scorul final, 3-3.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura