Sport

FOTBAL. Gloria Geoagiu, șanse de promovare în Liga a III-a

Barajele de promovare în Liga 3, ediția 2023-2024, au loc în 17 iunie, respectiv 24 iunie 2023. Cam­pio­na­nele din cele 41 de județe și din mu­nicipiul București au fost repartizate în șapte regiuni a câte șase echipe fiecare, regiuni deja cunoscute și fo­losite și în edițiile anterioare ale com­petiției. Duelurile au fost stabilite de FRF prin tragere la sorți încă din data de 2 februarie 2023. La baraj are drep­tul să participe doar prima clasată la finalul campionatului Ligii a 4–a din fiecare județ sau din București.

Ce se întâmplă dacă e egalitate
În Regiunea 4, unde este repartizată și campioana județului Hunedoara, formația Gloria Orașului Geoagiu, sunt programate următoarele partide:

  • Recolta Dănceu (Mehedinți) – CS Socodor (Arad)
  • Gloria Geoagiu (Hunedoara) – CSC Peciu Nou (Timiș)
  • CSO Turceni (Gorj) – ACS Slatina-Timiș (Caraș-Severin)

Primele echipe sunt cele care vor organiza meciul tur, ceea ce înseamnă că echipa din Geoagiu va disputa prima întâlnire pe teren propriu și apoi va juca în deplasare. Facem însă o mențiune importantă:
În urma abrogării principiului avan­ta­ju­lui golului marcat în deplasare la jo­curile eliminatorii disputate în dublă manşă, în situaţia în care, după dis­pu­tarea celor două jocuri, egalitatea se menţine (la puncte și golaveraj), jocul retur se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute. Ulterior, dacă și după prelungiri echipele sunt la egalitate, atunci se trece la executarea loviturilor de departajare.
Ca atare, primul joc se va disputa sâmbătă, 17 iunie 2023, începând cu ora 18:00, iar returul se va juca peste o săptămână, în 24 iunie 2023, ora 17:30. Conducerea clubului din Geoagiu face apel la susținătorii echipei să participe în număr cât mai mare la aceste jocuri care pot aduce o binemeritată pro­mo­vare a formației pregătite de Gabriel Cotoară.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.