Sport

Fotbal feminin. Două egaluri pentru fotbalistele din Deva

Ambele echipe de fotbal feminin din Deva au evoluat în meciuri oficiale, dar atât senioarele cât și junioarele au obținut rezultate de egalitate.

Pe locul patru
Senioarele au jucat în deplasare, pe terenul liderului seriei 1 din Liga 3, UTA Arad. După un joc în care au trebuit să lupte cu un adversar superior tehnic, dar și cu o brigadă de arbitri foarte ostilă, devencele au obținut o remiză meritată, scor 2-2. Conduse cu 1-0 și cu 2-1, a doua reușită a gazdelor venind dintr-un penalty discutabil, tinerele fotbaliste din Deva au reușit să egaleze de fiecare dată. În urma acestei remize, echipa CSM Deva, pentru care, la Arad, au evoluat Amalia Săndulescu – Andrada Niculescu, Sarah David, Monica Tomesc, Andreea Marina – Andreea Cărmăzan, Delia Grecu, Diana Nemțuc, Lavinia Gherman – Maria Jurj, Irina Brătean; Teodora Narița – Alexandra Costache, Roxana Antemie, Cătălina Circo, Erika Csiszmadia, Raluca Chiriac, Mădălina Crișan, se află pe poziția a patra în clasament, la doar două puncte de podium. Etapa viitoare, formația CSM Deva va juca pe teren propriu, duminică, 12 noiembrie, de la ora 13:00, când va întâlni cea de-a doua clasată, ACS Florești.

Tot acasă
Echipa de junioare a evoluat pe teren propriu, cu Student Sport Alba Iulia, partida contând pentru ultima etapă a turului din seria 2 a Campionatului Național U15. După un meci echilibrat, jocul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, devencele fiind cele care au deschis scorul.
În urma acestui rezultat, junioarele U15 din Deva, pregătite de Alina Mardare și Maria Jurj, au încheiat turul de campionat pe poziția a treia, la egalitate de puncte cu echipa din Alba și în urma liderului, Interstar Sibiu. Au evoluat Adrien Szemcsuk – Roxana Antemie, Andreea Toderesc, Cătălina Circo, Alessia Dreghici – Iarina Miclăuș, Alexia Muntean, Ema Herban, Laura Costache – Iulia Szabo, Asia Ozdmar, Daria Șendroiu, Ioana Ilie, Amalia Hăulică, Maia Toderesc, Carla Furcă, Florina Popa, Ariana Ghilea, Daria Radu, Maia Feier.
Etapa viitoare, prima din retur, CSM Deva U15 va juca pe teren propriu, cu Alma Sibiu, meciul fiind programat sâmbătă, 11 noiembrie, cu începere de la ora 14:00.