Sport

FOTBAL FEMININ. Deva are echipă de Liga a III-a

Înscrisă în campionatul Ligii a III-a de fotbal feminin, formația care va participa în campionat sub culorile CSM Deva a jucat un meci-școală, unul de pregătire pentru noul sezon com­petițional. Fetele pregătite de Alina Mardare și Andreea Vlaiconi au jucat pe terenul celor de la Mureșul Ilia.

Scheme de joc
Fiind vorba despre un meci – școală, nu s-a ținut cont de scor, însă jocul a fost util ambelor combatante, echipa Mureșul Ilia fiind înscrisă în competiția județeană, prima de acest fel orga­nizată la nivel național. În jocul de la Ilia, conducerile tehnice ale celor două for­mații au avut posibilitatea să exerseze mai multe scheme de joc, dar au și folosit mai multe jucătoare de pers­pec­tivă, unele dintre ele fiind încă juni­-
oare. Alina Mardare și Andreea Vlaiconi au folosit în jocul de la Ilia întreg lotul de care dispun:Teodora Narița, Adrien Szemcsuk, Andrada Niculescu, Delia Grecu, Dalia Nemțuc, Alessia Dreghici, Ioana Buta, Monica Tomesc, Irina Brătean, Andreea Marina, Maria Jurj, Andreea Cărmăzan, Roxana Antemie, Alexandra Costache, Lavinia Gherman, Ariana Ghilea, Maya Toderesc, Florina Pop, Ștefania Hale, Iarina Miclăuș, Raluca Chiriac.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura