Sport

FOTBAL Cupa României. Au dat norocul peste ei! Au adversari accesibili în turul secund

După succesul înregistrat în primul tur al Cupei României, în partida dis­putată cu Retezatul Hațeg Jiul Petroșani va juca, astăzi, 9 august, începând cu ora 17.30, pe stadionul „Petre Libardi”.

Doar victorie
Formația din Valea Jiului va întâlni în partida contând pentru turul 2 al Cupei României, echipa ACS Flacăra Horezu, calificată după ce, deși a pier­dut cu 1-0 în meciul cu Cozia Călimănești, a câștigat la ”masa verde”.
În altă partidă importantă din acest tur, câștigătoarea campionatului din Liga a IV-a a județului Hunedoara, for­mația Gloria Geoagiu, după ce a trecut în primul tur de o altă fostă echipă care a activat în liga a III-a, CSA Aurul Brad, (scor final 3-1) va juca tot pe teren pro­priu și va întâlni echipa CSM Deva. Pentru deveni este primul meci oficial al sezonului, iar cei din conducerea clu­bului nu concep alt rezultat la Geoagiu decât victoria. „Mergem să câștigăm. Suntem favoriți și nu cred că vom avea pro­bleme cu câștigarea meciului. Vrem să mergem cât mai departe în Cupa Ro­mâniei, acesta fiind unul dintre obiec­tivele noastre. Vreau să jucăm la Deva cu o echipă din divizia secundă sau, de ce nu, chiar din prima ligă”, a spus Ștefan Nanu, antrenorul de la CSM Deva.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura