Sport

FOTBAL. CSO Retezatul Hațeg 4-0 cu ACS Magica Caransebeș

Echipa de fotbal CSO Retezatul Hațeg, formație care are drept obiectiv în acest sezon promovarea în liga a III-a din fotbalul românesc, a disputat un meci amical pe care l-a și câștigat categoric împotriva locului 1 din Liga 4 Caraș-Severin, Magica Caransebeș.
Scorul final a fost 4-0 pentru echipa din Hațeg prin golurile marcate de Țuligă, Gavriluți, Pițigoi și Ștefoni dar diferența dintre cele două formații putea fi chiar mai mare, deoarece echipa gazdă a ratat și o lovitură de la 11 metri, pe lângă alte câteva mari șanse de a înscrie irosite de Pau, Lupulescu, Popesc, Casian și Matei.
Antrenorul Dan Bona, cel care se ocupă de pregătirea formației CSO Hațeg, i-a trimis în teren, în prima repriză, pe Tonca – Arcuși, Marcu Răzvan, Țuligă, Lupulescu – Pițigoi, Casian, Buzducea – Pau, Popesc, Gavriluți.
În repriza secundă, au intrat: Pașca, Demian, Matei, Ștefoni, Popa și Marcu Tudor. Au absentat motivat: Pușcă și Ardeleanu.
Următorul joc amical este programat sâmbătă, 12 martie, pe terenul sintetic de la Stadionul Cetate din Deva, împotriva echipei CSM Deva II.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura