<

Fotbal. CS Hunedoara a disputat primul amical de pregătire

15 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Formaţia CS Hunedoara, aflată la finalul primei săptămâni de pregătire pentru noul sezon din campionatul Ligii a treia, a disputat la Haţeg, primul joc de verificare, în compania echipei ASU Poli Timişoara.

Este important să precizăm că ASU Poli Timişoara şi-a încheiat perioada de cantonament de la Sântămăria Orlea, cu această partidă amicală. Partida s-a încheiat cu victoria celor din Timişoara cu scorul final de 2 – 1. Golurile au fost marcate în prima repriză de oaspeţi prin Mera şi Piţigoi, care au stabilit rezultatul la pauză, iar pentru hunedoreni a înscris în min.75 Bolozan (unul dintre jucătorii aflaţi în probe), cu o lovitură de cap reluată dintr-un corner.
Conducerea tehnică a echipei hunedorene a fost încredinţată în continuare tânărului antrenor Raul Spătaru, care a declarat: „Pentru primul meci, după numai cinci zile de pregătire, am făcut un joc bun, acest amical cu Poli a constituit un antrenament foarte bun. Au lipsit Doboş – învoit, Robert Cristian – probleme de sănătate şi Iacob – şi el absent din motive medicale. Aşteptăm întăriri în perioada următoare, ne-ar mai trebui un atacant, un portar şi doi fundaşi centrali. Cei doi nou veniţi, Bolozan şi Petresc, sunt în probe, urmează să îi vedem şi în continuare. Ambii au 22 de ani şi au mai evoluat pentru Chiajna şi pe la alte echipe prin zona Bucureştiului. Am jucat pe un teren excelent aici la Haţeg, probabil că miercuri (nota redacţiei, mâine), cu ACS Energeticianul, vom juca tot aici”.
Au evoluat în această partidă la CS Hunedoara: Jurcă – Ciucurescu, Ionică, Bolozan, Trăşcan – Marinca, D. Creciunesc, Cr. Creciunesc, Bloj – Kocsis, Petresc. Au mai intrat pe parcurs Muşa – Tecsi, Bularda, Cămărăşan, Lehel, Andrei Stroia, Dulap, Al. Dan.
Au fost stabilite şi următoarele jocuri amicale pe care le va disputa formaţia hunedoreană. Miercuri, cu Energeticianul, grupare retrogradată din Liga a doua, iar în continuare întâlniri în duble manşe cu formaţii care vor activa în Liga a III-a, mai precis cu Sticla Arieşul Turda şi Industria Galda. Între aceste partide CS Hunedoara va susţine şi primul joc oficial al sezonului, în Cupa României, foarte probabil cu o conjudeţeană, Inter Petrila sau LPS Cetate Deva.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Arcaşii din Valea Jiului, la Cupa Europeană

Pe stadionul Olimpia din Capitală sunt programate să se desfăşoare în aceste zile întrecerile unei noi competiţii internaţionale destinate juniorilor...

Atletism. Georgiana Timu şi Raul Dan, vicecampioni balcanici

Stadionul Olimpic din Istanbul a găzduit la finalul săptămânii trecute întrecerile celei de cea de-a 17-a ediţii a Campionatelor Balcanice...

Expoziţie de maşini de epocă la Deva

Colecţionarii maşinilor de epocă se vor întâlni la Deva, într-o expoziţie de excepţie. Evenimentul «Istorie şi Cai putere” care va...

Închide