Sport

FOTBAL. „Corbii”, în faţa unui examen greu. Cum se vor descurca elevii lui Maxim?

Reveniți acasă după victoria înre­gistrată duminică pe terenul ultimei clasate din Liga secundă, jucătorii de la Corvinul au astăzi un examen greu în play-off-ul din Cupa României.

Să umple stadionul
Pe Arena „Michael Klein” revin și cei de la FK Csikszereda Miercurea Ciuc. Vă reamintim că hunedorenii au câști­gat în etapa a treia din ligă întâlnirea disputată cu oaspeții de astăzi, scorul fiind 2-0 în favoarea echipei pregătite de Florin Maxim. Partida se joacă în­cepând cu ora 17:30, iar oficialii echipei hunedorene, formație care acum se situează pe locul secund în ierarhia ligii secunde, îi aşteaptă, din nou, pe susținătorii formației să fie alături de Corvinul și să umple stadionul.

Trebuie înțeleși
Antrenorul echipei hunedo­rene, Florin Maxim (foto), le cere suporterilor să fie alături de echipă și de jucătorii hune­doreni: “Pe suporteri îi înțeleg, am și discutat cu unii dintre ei după meci. Eu îi înțeleg pe ei dar și ei trebuie să mă înțeleagă pe mine. Toți vrem mai mult de la această echipă. Să nu uităm că este o echipă nou promovată în liga secundă, revenită după 15 ani în Liga a II-a. Trebuie să avem răbdare, supor­terii își doresc mai mult dar să nu uităm că avem o echipă nouă. Și jucătorii trebuie înțeleși atunci când mai apar greșeli în fața porții adverse și chiar de cons­trucție. Au jucat pe o căldură infernală la Buftea, iar câteodată nu ne gândim la aspectele aces­-
tea, vrem ca totul să fie ca la carte”.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura