Sport

FOTBAL. Campioană, campioană

Echipa campioană a județului Hunedoara a câștigat fără drept de apel finala regională, 3-0 (1-0), în fața unei echipe cu câteva ab­sențe im­por­tante, dar și fără o prea mare con­cen­trare la miza partidei.

 

Nu au legat jocul

Partida s-a disputat pe terenul de la Geoagiu, pe o căldură sufocantă și în fața unui număr im­­presionant de su­porteri ve­niți să urmărească această în­tâlnire. Gazdele au înregistrat două victorii în această fază a competiției și, așa cum au promis, au câștigat și ulti­ma partidă din faza regională, după 3-0 cu Vulturii Fărcășești (locul 2 în Gorj) și apoi 2-0 cu Voința Mașloc (locul 6 în Timiș). Formația din Arad a avut difi­cultăți să lege jo­cul în fața celor de la Geoagiu, deoarece gazdele s-au mo­bi­lizat exemplar și au reușit să con­tro­leze în mare parte jocul. Spre bucuria spectatorilo , Tătulea a reușit să îns­crie primul gol în minutul 30 la capătul unei acțiuni rapide finalizată cu un șut ușor deviat în poarta oas­pe­ți­lor. Gloria Geoagiu își va mări avantajul, după pauză, în minutul 58: Marcu a executat bine o lovitură liberă de la 20 de metri ușor lateral dreapta, mingea a fost deviată și de zid și
s-a dus în stânga portarului Brutyo. Oaspeții au avut o tresărire de orgoliu și l-au evidențiat pe Apostol, por­ta­rul echipei din Geoagiu care a parat excelent șutul de la distanță al lui Vezan. Golul victoriei a fost marcat în minutul 88 de Ciucurescu, care a șutat sec de la 25 de metri lateral stângă, iar mingea s-a dus în plasa porții ară­dea­nu­lui Brutyo. „Am de­mons­trat că sun­tem o echipă puter­ni­că, am meritat să câș­tigăm și această par­tidă după re­zul­tatele din ultimul sezon. Îi felicit pe băieții mei care au știu cum să se mo­bi­li­ze­ze ca să obținem o vic­torie pe care o dedicăm și suporterilor noștri”, a spus an­trenorul celor de la Gloria Geoagiu.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura