Sport

Fotbal „complet” în Cupa României

Ciprian Marinuţ

Cele opt meciuri disputate, ieri, în etapa a III-a a Cupei României, faza judeţeană, au avut toate ingredientele tradiţionale ale competiţiei surprizelor, cu excepţia loviturilor de departajare.

Lideră eliminată

Surpriza rundei a oferit-o CS Vulcan, echipă clasată pe locul 10 în Liga a IV-a, care a scos din cursă lidera campionatului, Club Jiul, după ce s-a impus în derby-ul zonal al Văii Jiului. Neînvinşi în primele opt runde din campionat, „alb-negrii” au pierdut cu 3-1 şi au contabilizat primul eşec de când au ajuns în „mocirla” Ligii a IV-a. Celelalte echipe fruntaşe din Liga a IV-a s-au calificat mai departe, după două victorii clare şi una obţinută în prelungiri. FC Hunedoara II (locul III) a dispus, în deplasare, cu 4-0 de Cetate Răchitova, iar Universitatea Petroşani (locul V) s-a impus cu 4-2 pe terenul echipei Inter Petrila. În schimb, Aurul Brad (locul IV) a avut nevoie de prelungiri în partida, din deplasare, cu Sprint Luncoiu de Jos, câştigând cu 6-3, după ce la finalul timpului regulamentar, scorul era egal, 3-3. Într-o altă partidă, desfăşurată pe Stadionul „Constructorul” din Hunedoara, Retezatul Haţeg a dispus cu 2-0 de CNS Cetate Deva şi şi-a asigurat prezenţa în sferturile de finală.

Scorul etapei la Certej

Alte trei partide au confirmat superioritatea echipelor din Liga a IV-a în faţa celor din ultimul eşalon (Liga a V-a). Aurul Certej a reuşit scorul etapei, câştigând cu 17-0 în faţa echipei Santos Boz, după un meci pe care l-a controlat cu autoritate. Gloria Geoagiu a câştigat detaşat, scor 6-1, meciul din deplasare cu Unirea Buceş, iar Metalul Crişcior s-a impus la limită, scor 2-1, pe terenul echipei Şoimul Băiţa.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura