www.mesagerulhunedorean.ro

Fostul viceprimar Florin Oancea intră în cursa pentru Primăria Deva

05 oanceaNatalia Bumbac

După îndelungi frământări şi ezitări, liberal-democraţii din judeţ, conduşi de la centru de Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin şi-au identificat candidatul de la localele din iunie pentru Primăria Deva, în persoana fostului viceprimar al urbei, Florin Oancea (foto). Acesta a semnat adeziunea, miercuri, cu ALDE, a doua zi fiind numit copreşedinte al organizaţiei locale Deva, pe postul lui Emanuel Clej, care a demisionat.
Florin Oancea a motivat reîntoarcerea pe scena politică, de unde s-a retras cu patru ani în urmă, ca o datorie faţă de cei patru mii de deveni care l-au votat când a candidat din postura de independent la Primăria Deva. „Am acceptat propunerea celor doi copreşedinţi ai ALDE Hunedoara de a reveni în politică, fiind convins că este loc pentru toată lumea. Pentru Primăria Deva se conturează o bătălie politică între cele două partide mari, PSD şi PNL, dar şi Mircia Muntean, care are un scor bun. Prin intrarea mea în ALDE încercăm să organizăm partidul, ca să-l aducem pe locul II, de pe poziţia a III-a pe care se află, conform cercetărilor sociologice”, a afirmat Florin Oancea, la o conferinţă de presă de la ALDE Hunedoara.
Fost membru PNL, Oancea a plecat din acest partid din cauza conflictelor avute cu fosta conducere a liberalilor din judeţ. După patru ani de la acel moment, fostul viceprimar al Devei spune că i-a iertat pe toţi cei cu care a avut „discuţii”, sau care nu şi-au respectat promisiunile faţă de el, inclusiv pe Mircea Moloţ.
Trebuie menţionat că în urmă cu câteva săptămâni, ALDE Hunedoara anunţa că a desemnat trei membri de partid, care vor fi introduşi într-un sondaj pentru a se putea stabili care va fi candidatul la Primăria Deva. Ca în final să-l desemneze pe Florin Oancea, după ce doi dintre cei propuşi în sondaje, Marian Muntean şi Emanuel Clej, au părăsit ALDE Hunedoara.
Până în acest moment s-au înscris în cursa electorală pentru Primăria Deva, primarul Petru Mărginean de la PNL, fostul primar Mircia Muntean de la PSRO, medicul Emil Stoica de la PSD, fostul prefect al judeţului Cristian Vladu de la PND şi avocatul Mircea Mincea de la PRM.

6 comentarii la „Fostul viceprimar Florin Oancea intră în cursa pentru Primăria Deva

 • 10 martie 2016 la 22:55
  Permalink

  Asta chiar e buna. Cum a venit in partid a si primit o functie inalta precum si dreptul de a candida. Dupa ce a furat cit a putut cind a fost viceprimar acum vrea din nou la ciolan. Halal partid ALDE asta precum si intreaga clasa politica. Niste excroci.

 • 10 martie 2016 la 22:59
  Permalink

  P.s. Consultant ALDE Mircea Molot, un hot. Voi sunteti prosti ba? Pierdeti din start cu un asemenea ,,consultant,,. Omul e un excroc notoriu.

 • 10 martie 2016 la 23:03
  Permalink

  Eu nu sunt sigur ca va candida, dacă trimite șoferul la primărie?

 • 10 martie 2016 la 23:56
  Permalink

  Un om care isi trimte soferul la examen este un HOT,lipsit de resect pentru oameni din jur

 • 11 martie 2016 la 9:10
  Permalink

  Hai ce sinteti asa rai,nu i dati omului nici o sansa, se poate.
  trebuie sa ne racordam iarasi la biberonul banilor publici,ca afacerile vax albina au picat toate,

 • 11 martie 2016 la 13:49
  Permalink

  Domnule Oancea am o intrebare v-ati lasat de bautura sau faceti strategiile politice la un pahar cu domnul sef de campanie ALDE?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.