Fostul primar al Hunedoarei, Ovidiu Hada, condamnat la 5 ani de închisoare cu executare

Astăzi, miercuri, Curtea de Apel Alba Iulia a pronunţat sentinţa în Dosarul 834/57/ 2011, instrumentat de procurorii DNA, în care fostul primar al municipiului Hunedoara, Ovidiu Hada, alături de viceprimarul Robert Nicolae Dan şi de alţi doi funcţionari din primărie, au fost judecaţi pentru fapte de corupţie.
Astfel, Ovidiu Hada a primit 5 ani de închisoare cu executare, fostul viceprimar Robert Nicolae Dan, 3 ani de închisoare cu executare, la fel ca şi Daniela Căpâlnă, fostă şefă a Serviciului buget-finanţe al Primăriei Hunedoara. De asemenea, cel de al patrulea inculpat în acest dosar, Ioan Ţiplea, fost inspector de specialitate la compartimentul achiziţii publice al primăriei, a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare.
Totodată – a precizat purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean – cei patru au fost obligaţi de instanţa de judecată să plătească în solidar suma de 171.212 lei, cu titlu de despăgubiri materiale către Consiliul Local Hunedoara, care s-a constituit parte civilă,. Decizia poate fi atacată cu recurs în termen de 10 zile. (Mircea Crivăţ)

One thought on “Fostul primar al Hunedoarei, Ovidiu Hada, condamnat la 5 ani de închisoare cu executare

  • 4 octombrie 2012 la 14:00
    Permalink

    oamenii lui Dumnezeu s-au infruptat din cele lumesti , era si cazul sa plateasca , casa , masa si cinstea , PACE FRATE HADA ,….

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Hunedoara, reprezentatã la cel mai mare eveniment de tattoo & body art din sud-estul Europei

Hunedoara va fi reprezentată, la cel mai mare eveniment în materie de tattoo & body art din sud-estul Europei, de...

Se nivelează asfaltul pe podurile de la intrarea în Hunedoara

Podurile de la intrarea în Hunedoara nu vor mai arăta ca nişte terenuri minate, căci reprezentanţii, Primăriei au demarat ieri,...

Aparatură medicală, achiziţionatã la suprapreţ

Reprezentanţii Curţii de Conturi Hunedoara se află de ceva timp în control la Primăria Hunedoara, după ce s-au făcut sesizări...

Închide