Fostul director al Minei Petrila încearcă să scape din puşcărie

04 neculaMaximilian Gânju

Aurelian Necula (foto), aflat în Penitenciarul Bârcea Mare, unde execută o pedeapsă de şase ani şi jumătate, a cerut eliberarea condiţionaţă la Judecătoria Deva. Magistraţii i-au respins cererea, urmând ca fostul director să revină peste şase luni cu o nouă solicitare.

Numai că soluţia magistraţilor deveni nu este una definitivă, iar Necula a atacat-o. Tribunalul Hunedoara va decide peste mai puţin de o săptămână, pe 13 septembrie, dacă-i admit contestaţia. În cazul unei soluţii favorabile, Aurelian Necula va putea părăsi închisoarea înainte de ispăşirea întregii condamnări.
Fostul director al EM Petrila, Aurelian Necula, a fost găsit vinovat pentru moartea minerilor de la subunitatea minieră în cele două explozii consecutive de metan produse în data de 15 noiembrie 2008. Acesta a primit o pedeapsă cu executare de şase ani şi jumătate pentru ucidere din culpă. În dosarul exploziilor de la EM Petrila, când 13 mineri şi-au pierdut viaţa, iar alţi 15 au fost răniţi, au fost condamnaţi la închisoare directorul Aurelian Necula şi şefii Gheorghe Roşu şi Dan Ştefan Ungur.

One thought on “Fostul director al Minei Petrila încearcă să scape din puşcărie

  • 7 septembrie 2016 la 19:14
    Permalink

    Ce tu mai asta care ai scris ca vrea sa scape de puscarie..da ala care a omorat pe trece de pietoni o femeie iau dat judecatori liber ca nu e un pericol public,zau iar la Necula il cred un pericol social…cu ziaristi ca tine si povestile voastre inchipuite merge tara asta ,sa va fie rusine de redactare rusineeeeee,nu vrea sa scape de puscarie a facit pedeapsa comparativ cu cei vinovati care nau nici o treaba .Violatori sunt liberi violeaza de trei ori aceiasi femeie si tot liberi.Cauta si de judecatoarea care la respins ca nesimtita nu are timp de dosare ca ar nunti in familie.Te intreb pe tine desteptule daca era cunoscut de al tau tot asa mai scriai …RUSINEEEE,nu asa se face pe necazul unora imi cladesc eu meseria…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare