Fost director, acuzat de delapidare

26 ianuarie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Fostul director al Grădinii Zoologice din Hunedoara s-a ales cu o plângere penală din partea primăriei municipiului. Aurel Bold (foto) a fost acuzat de furt, dar procurorii au schimbat încadrarea în delapidare.

Ce s-a întâmplat?
Când s-a făcut inventarul la Grădina Zoologică, în toamna anului trecut, s-a descoperit că lipseau mai multe obiecte, o aerotermă, o scară metalică, iar centrala termică de acolo nu corespundea cu cea care era înregistrată în acte. În aceste condiţii, cei de la Primăria Hunedoara au depus o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara pentru furt. Însă, se pare că încadrarea juridică a fost schimbată în delapidare.
„Toate lucrurile care lipseau atunci când s-a făcut inventarul au fost aduse de către fostul director înapoi, dar fapta rămâne. Au început cercetările, de către poliţişti. Sunt şi alte nereguli acolo, aşa că şi ancheta primăriei continuă”, a declarat Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara.
Aurel Bold a demisionat din funcţia de director al Grădinii Zoologice din municipiul Hunedoara, anul trecut, după ce în acel loc au fost depistate mai multe nereguli.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Accident rutier cu maşina furată de la prietenul său

Un bărbat de 33 de ani, din Haţeg, va fi anchetat de oamenii legii după ce a plecat la plimbare...

A cerut o expertiză medico-legală

Ieri, dosarul în care fostul primar al municipiului Lupeni, Cornel Resmeriţă (foto), este judecat pentru abuz în serviciu, a avut...

Cercetaţi pentru foi de boală ilegale, acordate minerilor

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara fac cercetări într-un dosar de luare şi dare de mită, vizaţi...

Închide