<

Forţa Naţională: USR preia pe nemestecate directive străine şi promovează valori neromâneşti, încercând să distrugă valorile naţionale

10 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Apel către tineri!
Partidul Forţa Naţională face apel la tinerii României ca în alegerile care vin să nu mai voteze nici „dreapta”, nici „stânga” şi mai ales, să sancţioneze USR, cea mai mare dezamăgire politică recentă, printr-un vot de protest care să-i trezească pe aşa-zişii „noi” politicieni, susţine preşedintele Partidului Forţa Naţională, Sorin-Valeriu Naş, într-un comunicat remis redacţiei.

Argumentele Forţei Naţionale pentru solicitarea unui vot de protest al tinerilor sunt:

1. USR promovează valori neromâneşti, ca propaganda homosexuală, LGBT.
Subiecte aşa-zis occidentale, devenite obsesie a „noilor” politicieni, USR-işti, sucesc mintea şi răstoarnă valorile tinerilor, care ajung să creadă că ce-i explicit încurajat public, este implicit bine şi creştineşte.
Poporul român este îngăduitor şi a acceptat că fiecare-i liber să facă acasă la el, ce şi cu cine crede, deşi nu-i creştineşte. Dar asta nu înseamnă că acceptă să-i distrugi valorile strămoşeşti.

2. USR este complice cu „stânga şi dreapta” la acţiunea de distrugere a tradiţiilor şi a familiei creştine.
Dan Barna şi USR a fost principalul pion al propagandei antinaţionale privind introducerea educaţiei sexuale în şcoli începând cu învăţământul preşcolar. Deşi nu are copii, el ne dă lecţii, nouă, românilor, cum trebuie să ne educăm copiii. Tot aşa cum Orban şi Câţu, care n-au produs în viaţa lor un leu în calitate de antreprenori, dau lecţii întreprinzătorilor români cum să-şi gestioneze afacerile. Este oare o coincidenţă faptul că majoritatea statelor Uniunii Europene (Germania, Franţa, Olanda, Belgia, România, majoritatea comisarilor Comisiei Europene etc.) sunt conduse de persoane care nu au copii, deşi nu se mai află la prima tinereţe.
USR este părtaş la înşelăciunea la care dreapta şi stânga sunt capi, dar USR a devenit părtaş prin promovarea intereselor străine, antinaţionale şi prin asta a devenit chiar mai rău decât „dreapta şi stânga” de la care, după 30 de ani, poporul nu mai are aşteptări.
Deşi USR-ul a fost principalul beneficiar al referendumului pentru justiţie, s-a ales praful şi de acest referendum, iar voinţa românilor a rămas iar înşelată, altele fiind acum priorităţile USR, priorităţi dictate din afara ţării (distrugerea valorilor româneşti, a credinţei creştine, a familiei, a capitalului românesc).
Români, ce viitor credeţi că veţi avea dacă votaţi astfel de partide, antinaţionale?
Simţiţi că trebuie să protestaţi? Cel mai simplu şi mai eficient protest este votul. PSD şi PNL sunt în cădere liberă în sondaje. Însă voturile nu trebuie să meargă spre un partid ca USR care se prezintă ca un partid care promovează un nou mod de a face politică, dar a sfârşit prin a adopta aceleaşi năravuri şi metode de promovare a intereselor de clan ca cei pe care-i criticau până mai ieri.
Forţa Naţională este singurul partid care apără, prin toate pârghiile pe care le are la îndemână, valorile naţionale, cultura şi educaţia creştină, familia, capitalul românesc. Orice vot câştigat de Forţa Naţională reprezintă o cale de îndreptare în politică şi dovada că le-a „intrat puţin morcovul” politicienilor; evident, exprimarea este neacademică, dar trebuie vorbit pe limba pe care politicienii noştri o pot înţelege uşor.
Votul pentru Forţa Naţională este un vot protest. Forţa Naţională nu caută să ajungă la guvernare ca să vândă măşti la suprapreţ cum este obiceiul acum.
Forţa Naţională caută să stârnească interesul tinerilor şi să le amintească faptul că sunt valori naţionale care merită susţinute şi pe care deopotrivă „vechii“ şi „noii“ politicieni, „dreapta“ şi „stânga“ le batjocoresc sau le neglijează.
„Nici stânga, nici dreapta! În primul rând, România!“, susţine preşedintele Forţei Naţionale.

Biroul de presă al Partidului Forţa Naţională

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Compartiment pentru bolnavii cardiaci critici la spitalul din Deva

Consilierii judeţeni au aprobat recent o hotărâre pentru înfiinţarea unui compartiment destinat tratării pacienţilor cardiaci critici, acesta urmând să funcţioneze...

Bulina neagră, 11.08.2020

Beniamin Stevie, cetăţean din Călan Pentru că a fost arestat preventiv 30 de zile, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de...

Experimentul care arată că sacii galbeni pentru colectare separată sunt plini cu… aer. Reciclabilele la control!

Oamenilor le e greu să preseze ambalajele reciclabile şi să cureţe resturile de alimente de pe recipiente. Acestea sunt doar...

Închide